Toplumsal medyada tanışan 8 kız çocuğu cinayet işledi

pandomim

New member
Kanada’nın Toronto kentinde toplumsal medyada tanıştığı belirtilen sekiz kız çocuğu, 59 yaşındaki bir adamın bıçaklanarak vefatıyla ilgili olarak ikinci derece cinayetle suçlandı.

Kanada polisi, çocukların ülkenin en büyük kentindeki ana tren istasyonunun yakınındaki bir plazada adama saldırıp bıçakladığını deklare etti. Polis, kızlardan üçünün 13, üçünün 14 ve ikisinin 16 yaşında olduğunu belirtirken, kurbanın kimliğini açıklamaktan kaçındı. Fakat, bir basın toplantısında konuşan Çavuş Terry Browne, adamın kısa müddet evvel kentin evsizler barınağı sistemine taşındığını söylemiş oldu.

Browne, “Adamın bölgede fazlaca destekleyici bir ailesi vardı, bu yüzden ona evsiz diyemem, son vakit içinderda biraz şanssızlık hayatıştı” dedi.



Browne, kızların bir tartışmanın akabinde kurbana saldırıp bıçakladığına inanıldığını söylemiş oldu. Ağır yaralanan adam hastaneye kaldırıldığını, kısa mühlet daha sonra ise hayatını kaybettiğini aktardı.

“niçin BİR ORTAYA GELDİKLERİ BİLİNMİYOR”

Diğer taraftan polis, görgü şahitleriyle görüştükten daha sonra kız çocuklarını tutukladı. Browne, müfettişlerin hücuma karışan kız çocuklarının toplumsal medyada tanıştığına ve kentin çeşitli yerlerinden geldiklerine inandığını, lakin o akşam niye bir ortaya geldiklerinin hala net olmadığını söylemiş oldu.

Browne, “Bu noktada onları bir çete olarak tanımlayamıyorum Fakat o akşam meydana gelen olay hepimizi yaraladı dedi.Browne, zanlılardan üçünün daha evvel polisle “teması” olduğunu ve başka beşinin polisle daha evvel rastgele bir etkileşimi olmadığını kelamlarına ekledi.