The Witcher 3, DLSS ve FSR 2 Dayanağı Kazanıyor

Bilgin

Global Mod
Global Mod
CD Projekt RED, 2015 yılında çıkış yapan ve hala popülerliğini koruyan “The Witcher 3: Wild Hunt” için beklenmedik bir içerik güncellemesi duyurdu. Güncellemeyle bir arada Fotoğraf Modu ve güncellenmiş kamera açılarının geleceği söyleniyor. Daha değerli gelişmeye geçecek olursak, artık oyunda AMD FSR 2 ve NVIDIA DLSS imaj yükseltme teknolojileri desteklenecek.

CD Projekt RED doku çözünürlüklerini artırdığını, ayrıyeten yeşillikleri daha gerçekçi olacak biçimde bir daha tasarladığını belirtmiş. Öte yandan, oyunun tüm sahnelerinde aydınlatmayı güzelleştirecek yeni gerçek vakitli ışın izlemeli global aydınlatma (RT-GI) özelliği getiriliyor. Yüksek çözünürlüklü dokular ve RT-GI ile birlikte grafik bilgilerinı en üst düzeye çıkaran “Ultra+” isimli yeni bir ön ayar da oyuna dahil edilecek.


“Next Gen Update” olarak isimlendirilen içerik güncellemesinin 14 Aralık 2022’de yayınlanması bekleniyor. Konsol tarafına gelince, yeni kuşak konsollar oyunu 60 FPS’de çalıştıran yeni “Performans” modu ve FSR 2 ile birlikte RT-GI’yi etkinleştiren yeni bir “Kalite” modu alacak.