Tarım fuarı Growtech Antalya’da: 27 ülkeden 600 iştirakçiyi ağırlayacak

Ethereum

New member
Growtech 2022 Memleketler arası Sera, Tarım Teknolojileri ve Hayvancılık Ekipmanları Fuarı’nda, 27 ülkeden 600 iştirakçi bir ortaya gelecek.

Growtech Fuar Yöneticisi Engin Er, yaptığı açıklamada, fuar için hazırlıkların tamamlandığını, 23-26 Kasım’da Antalya ANFAŞ Fuar Merkezi’nde küresel tarım kesimi temsilcilerini ticaret ve ihracat için bir daha buluşturacaklarını belirtti.

Growtech’te 27 ülkeden 600 iştirakçiyi ağırlayacaklarını söz eden Er, fuarda “Sera ve Teknolojileri”, “Sulama Sistemleri ve Teknolojileri”, “Tohumculuk”, “Bitki Besleme” ve “Bitki Koruma” eser kümelerinin yer alacağını bildirdi.

Fuarı, “Keşfet, Büyüt, Kazan” sloganıyla organize ettiklerini aktaran Er, şunları kaydetti:

“Ziyaretçilerine tarım dalındaki inovatif yaklaşımları, teknolojileri, eser ve hizmetleri keşfetme, işlerini büyütme ve daha fazla kazanma fırsatı sunan Growtech, gerçek iştirakçilerle milletlerarası ziyaretçileri 21. defa bir ortaya getirecek. Bu sene Almanya ve Fransa birinci defa ulusal iştirakçi olurken, Hollanda, İspanya, Fransa, Çin ve Güney Kore ile 6 ülke ulusal iştirakle pavilyon kuruyor. Her geçen yıl ulusal ve memleketler arası iştirakçi sayısının giderek arttığı Growtech için 120’den çok ülkeden 60 binin üzerinde ziyaretçi Antalya’da olacak.”

Türk tarım dalının, ihracattaki hissesini her geçen yıl artırmaya devam ettiğini belirten Er, fuarda tarımda sürdürülebilirlik ve inovasyon mevzularının konuşulacağını bildirdi.