Şenol Güneş: “Dele Alli, İngiltere İle Dünya Kupası’nda Olmalıydı”

senbilirsin

New member
Beşiktaş Teknik Yöneticisi Şenol Güneş, dönem başında İngiltere Premier Lig takımı Everton’dan dönem sonuna kadar kiralık olarak transfer edilen Dele Alli ile ilgili açıklamalarda bulundu. İşte ayrıntılar…


Alli’nin performansı merakla bekleniyor

Skorer’de yer alan habere nazaran; Kartal’da Dele Alli’nin Dünya Kupası niçiniyle Muhteşem Lig’e verilen ortadan daha sonra ortaya koyacağı performans merakla bekleniyor. Everton’dan kiralık olarak takıma katılan İngiliz yıldızın hazırlık sürecinde toparlanarak dönemin kalan maçlarında beklentilere karşılık vereceği düşünülüyor.


Şenol Güneş, Alli’nin yeteneklerine güveniyor

Teknik Yönetici Şenol Güneş, Dele Alli’den daha fazla yararlanmanın planlarını yapıyor. Siyah-beyazlı hoca, yeteneklerine güvendiği oyuncuyla ilgili çarpıcı değerlendirmelerde bulundu.


Güneş: “Katar’daki Dünya Kupası’nda olmalıydı”

Dört yıl evvel tam 100 milyon Euro piyasa pahasına ulaşan Dele Alli’nin kaliteli bir futbolcu olduğunu aktaran Güneş, “Dele Alli çabucak hemen 26 yaşında ve şu an bana bakılırsa İngiltere Ulusal Kadrosu ile bir arada Katar’daki Dünya Kupası’nda olmalıydı.


“bu biçimde bir düşüş yaşamaması lazım”

3-4 yıl evvel geldiği noktaya bakarsak şu an futbol mesleğinin en güzel vakit içinderını geçirmesi gerekirdi. 23-24 yaşındayken tepeyi goren bir oyuncunun, 26 yaşındayken bu biçimde bir düşüş yaşamaması lazım” dedi.


“Daha fazla çaba göstermeli”

Beşiktaş’ın teknik işvereni, Dele Alli’nin yetenekleriyle ekibe büyük güç katabilecek bir isim olduğunun da altını çizdi. Şenol Güneş, “Dele Alli eski görkemli günlerine dönmek için daha fazla motive olmalı, daha fazla çaba göstermeli. Bizim Dele Alli’yi kazanmamız lazım. Kendini bulursa orta saha ve hamle çizgisinde fark yaratır” sözlerini kullandı.


Bu sezonki performansı

Öte yandan, siyah-beyazlı kadro ile 10 maçta alana çıkan ve 292 dakika mühlet alan başarılı oyuncu 2 gol kaydetti.