İtalyan savcı Galatasaray’ı şoke etti.. Transfer planı değişti

senbilirsin

New member
AJANSSPOR HABER

Yaz transferi devrinin süratli grubu Galatasaray’da ocak ayı hareketli geçecek. Sarı kırmızılar bir yandan arayışlarını sürdürken bir yandan takımdaki futbolculara gelen teklifleri kıymetlendiriyor.


Juventus’un Leo Dubois’ya ilgisi vardı

Fanatik’in haberine bakılırsa, transfer teklifi alan futbolculardan biri de Lyon kadrosundan gelen sağ bek Leo Dubois. 28 yaşındaki Fransız futbolcuya İtalyan devi Juventus’un ilgisi bulunuyordu.


Galatasaray arayışlara başladı

Hatta Galatasaray, Leo Dubois’in boşluğunu doldurmak için arayışlara bile başladı. Listede, Sassuolo’dan Mert Müldür ve Kayserispor’dan Onur Bulut üzere isimler bulunuyordu.


İtalyan savcı, Juventus’ta istifa getirdi

Ancak İtalya’da savcılığın Juventus hakkıda başlatmış olduğu maddi usülsüzlük soruşturması bütün planların değişmesine niye oldu. Juventus’un başında bulunan Andrea Agnelli ve tüm idare konseyi üyeleri istifa etti.


Fiornentina ilgileniyor

Leo Dubois’nın Juventus’a transfer olma ihtimali kalmadı. İtalyan basınına göre bir öbür İtalyan kulübü Fiorentina da Dubois’yla ilgileniyor.


Yerini Sacha Boey’e kaptırdı

Galatasaray’a Lyon’dan 2.5 milyon Euro bonservis bedeliyle gelen Leo Dubois geçirdiği sakatlık niçiniyle yerini Sacha Boey’e kaptırdı.


Galatasaray’da iki asisti var

Boey’in üstün performansı Dubois’nın yedek kulübesinde kalmasına niye oldu. Galatasaray ile toplam 2’si Türkiye Kupası 8 maça çıkan Fransız futbolcu, GMG Kastamonu ve Ofspor maçlarında asist yaptı.


2 maçta birinci 11’de çıktı

Leo Dubois, Harika Lig’de Adana Demirspor ve Karagümrük müsabakalarında birinci 11’de baht buldu. Başka 4 maçta daha sonradan oyundan girdi. Bilhassa 2-1 biten Konyaspor maçında Calvo’nun kendi kalesine attığı golde yaptığı ortayla sarı kırmızıların 3 puan almasında kritik rol oynadı.