görüş | Ron DeSantis’in ilerici bir üniversiteyi devralması

senbilirsin

New member
Florida Valisi Ron DeSantis’in bu hafta Cumhuriyetçilerin başkanlık yarışına girmesi bekleniyor. Etrafındaki anlatının çoğu, onun kim olmadığına odaklandı – Donald Trump. Ancak DeSantis, kültür savaşlarındaki rolüyle de ulusal ilgi topladı. Florida’da, devlet okullarında “Eşcinsel Deme” politikasını uygulayarak ve Sarasota’daki küçük bir kamu liberal sanat kurumu olan New College’ın yönetim kurulunu devralarak eğitimi başlıca savaş alanı haline getirdi. Köşe yazarı Michelle Goldberg oradaki değişiklikleri takip ediyor ve DeSantis’in New College vizyonunun Amerika vizyonu hakkında ciltler dolusu şey söylediğini söylüyor.

Aşağıdaki müzik çalarda Michelle’in yayınını dinleyin.


The Times, yayımlamaya kararlıdır. çeşitli harfler Editöre. Bu veya herhangi bir öğemiz hakkında ne düşündüğünüzü duymak isteriz. İşte bazıları ipuçları. Ve işte e-postamız: mektuplar@Haber.

Haber’ın Görüş bölümünü takip edin Facebook,
Twitter (@NYTopinion) Ve instagram.

Bu Times Opinion ses kaydı Wyatt Orme tarafından yapılmıştır. Stephanie Joyce ve Annie-Rose Strasser tarafından düzenlendi. Pat McCusker, Isaac Jones ve Carole Sabouraud’nun mix ve orijinal müzikleri. Mary Marge Locker tarafından doğruluk kontrolü. Shannon Busta ve Kristina Samulewski’ye özel teşekkürler.