görüş | Florida, hikayeyi Ron DeSantis yöntemiyle düzenler

senbilirsin

New member
Yayıncı hakkında:

“Florida yeni bir konuyu yeniden düzenler: sosyal bilgiler” (ön sayfa, 17 Mart):

Vali Ron DeSantis’in genç zihinleri koruduğunu iddia ederken tarihimizdeki çirkin gerçekleri ortadan kaldırma çabası sinsi, alaycı ve manipülatiftir ve aslında genç kalpleri ve zihinleri incitecektir.

Gençlerin gelecekleriyle başa çıkmalarını engelleyecek inkar, yanlış anlatılar ve diğer uyumsuz başa çıkma mekanizmalarının kullanılmasını teşvik edecektir.

hayat acı verici Bu, varlığımızın temel bir gerçeğidir. Gençler, yalnızca hatalarımızın ve hatalarımızın gerçek ve doğru geçmişini inceleyerek, yalnızca en sağlıklı başa çıkma becerilerini kullanacak şekilde donatılabilir.

Paul Rosenberg
Palm Beach, ABD
Yazar emekli bir psikiyatristtir.

Editör hakkında:

Vali Ron DeSantis’in başını çektiği ve şu anda sosyal bilimlere odaklanan okul müfredatlarına yönelik saldırılar, bu tür kampanyaların tehlikesinin altını çiziyor.


Ekonomik sindirme, otosansürü besler ve bazı yayıncılar ve yasa koyucular, tarihi kayıtların çarpıtılmasında veya karartılmasında suç ortağıdır. Eğitim için bir tehdit ve ikiyüzlülük kokuyor.

Politik doğruculuğa olumsuz bir tepki olarak başlayan sözde anti-woke, kendi endişe verici PC biçimlerini somutlaştırmak için tam bir daire çizdi.

Diana yapacak
Catonsville, Md.
Yazar, Georgia Eyalet Üniversitesi’nde Fahri Tarih Profesörüdür.

Yayıncı hakkında:

Kitapları tanıtmak için yeni bir yöntemimiz var:

Florida’da yasaklandı.

peter bolton
Springfield, NJ

Kredi Kartı Ödül Programları: Kazananlar ve Kaybedenler

Yayıncı hakkında:

Chenzi Xu ve Jeffrey Reppucci’nin yazdığı “Kredi Kartı Puanları Yoksullar Tarafından Ödeniyor” hakkında (misafir yazısı, 6 Mart):

Kredi kartı primlerinden yararlananlar sadece zenginler değil. Düşük gelirli kart sahiplerinin büyük çoğunluğunun (yüzde 77) bir ödül kartı var ve ödülleri, bakkaldan para iadesinden aile tatili millerine kadar her şey için kullanıyor.


Kredi kartlarını kabul eden satıcılar ayrıca artan satış ve güvenlikten, düşük dolandırıcılık riskinden ve nakit ve çevrimiçi ödemeleri işlemek için daha düşük maliyetlerden yararlanır.

Bayan Xu ve Bay Reppucci, tüccarların kredi kartlarını kabul etmek için ödedikleri maliyetin onları fiyatları yükseltmeye sevk ettiğini, ancak görüşlerinin herhangi bir kanıtla desteklenmediğini iddia ediyor. Kongre, tüccar banka kartı ücretlerini sınırladıktan sonra, Richmond Fed, çoğu perakendecinin fiyatları düşürmediğini ve Georgetown ve Pennsylvania Üniversitesi’nden araştırmacılar, sınırlama ücretlerinin, hesap ücretlerinin artması ve banka kartı primlerinin artması nedeniyle tüketicileri muhtemelen daha kötü duruma getirdiğini buldu. azaltılmış.

Tüccarların kredi kartlarını kabul etmekten elde ettikleri faydalar, maliyetlerden çok daha ağır bastığından, bu sonuçlar sürpriz olmamalı.

Rob Nichols
Washington
Yazar, Amerikan Bankacılar Birliği’nin Başkanı ve CEO’sudur.

Yayıncı hakkında:

Chenzi Xu ve Jeffrey Reppucci, kredi kartı ikramiyelerinin varlıklıları desteklediğini ve nakit ödemeyi seçen müşterileri cezalandırdığını, özellikle de nakit ödeme yapsınlar ya da yapmasınlar satıcıdan tahsil edilen kredi kartı ücretlerinde fiyatlandırmanın hesaba katıldığını belirtmekte haklılar. veya kredi ile.

Benzin istasyonları, nakit için bir fiyat ve kredi için biraz daha yüksek bir fiyat (tipik olarak galon başına yaklaşık 10 sent daha fazla) talep ederek bu tutarsızlığı uzun süredir ele alıyor.


Son zamanlarda, bazı satıcılar bu ikili fiyatlandırma yaklaşımını uygulamaya başladı: nakit ödemeyi seçen müşterilere indirim yapılıyor (işin boyutuna ve türüne bağlı olarak genellikle faturanın yüzde 2,5 ila 4’ü arasında) veya nakit ödemeyi seçenlere indirim yapılıyor. kredi, faturalarına eklenen yüzdeye sahiptir.

Satıcı ve nakit ödeyen müşteriden kredi ödeyen müşteriye yapılan bu maliyet transferi, kredi kartı maliyetlerini kartın ödül programlarının birincil lehdarına adil bir şekilde dağıtır. Kredi kartı kullanıcısı, alışveriş yaparken yanında nakit (ya da çek defteri) bulundurmak zorunda kalmama ve yapılan alışverişlerin yılsonu kaydını tutma gibi kolaylıklardan da yararlanır.

Eli Sadunick
Manchester Kasabası, NJ

Yayıncı hakkında:

Market alışverişleri için bana ödül puan veren bir kredi kartım var. Bir diğeri, sık sık günlük ihtiyaçlarımı satın aldığım büyük bir perakendeci kullandığım için bana puan veriyor. Geri kazandığım puanları beklenmedik harcamaları (örneğin araba tamiri) karşılamak için kullanırım. Tatil yerlerinde kalmıyorum, birinci sınıf uçmuyorum ya da Saks’ta alışveriş yapmıyorum. Aslında aldığım puanlar gelirimi artırıyor.

Chenzi Xu ve Jeffrey Reppucci, puan programları çoğaldıkça emtia fiyatlarının yükseldiği konusunda haklı olabilir, ancak belki de benimki gibi kredi kartlarına sahip olan ve bu puan programları sayesinde para biriktiren birçok orta sınıf Amerikalı vardır.

Kredi kartı şirketleri arasındaki rekabeti teşvik etmeyi ve bankalar arası ücretleri düşürmeyi amaçlayan Kredi Kartları Rekabet Kanunu’na karşıyım (bu Kongre’den de geçme ihtimalinin düşük olduğunu düşünüyorum). Ama benim gibi orta sınıf Amerikalıların daha fazla para biriktirecekleri gösterilebilirse, ikna olabilirim.


Arje Raucher
Ann Arbor, Mich.

Alaska’da petrol sondajı

Editör hakkında:

“Seçeneği az olan Beden, Biden Alaska sondaj projesini temize çıkardı” (Haber yazısı, 14 Mart):

Alaska’nın kutup vahşi doğasında petrol çıkarmak isteyen Biden yönetimi ve fosil yakıt şirketleri önemli bir hususu gözden kaçırıyor: Ekonomik açıdan mantıklı değil.

Uygarlık, gezegendeki kolayca erişilebilir petrol rezervlerini giderek daha fazla tüketirken, fosil yakıtları çıkarmak için giderek daha pahalı ve verimsiz yöntemler kullanmalıyız. Sayısız fosil yakıt geliştirmesi, bu projelerin mali, itibar ve yasal maliyetleri potansiyel kazançlarından daha ağır bastığı için terk edildi.

Aynı zamanda, güneş enerjisi ve diğer temiz enerjinin maliyeti hızla düşerek onu ucuz ve neredeyse herkes için erişilebilir hale getirdi. Buna çevre ve iklim tahribatını da eklediğinizde, sigara içmenin temiz hava solumaktan daha ucuz ve sağlığınız için daha iyi olduğunu iddia etmeye benziyor. Biz satın almıyoruz.


Editör hakkında:

“Hakkında Bağırmaya Değer” Konusunda (Science Times, 14 Mart):

Eşekle ilgili yazınız için teşekkürler ve şerefler. net bir Evet!

Birkaç yıl önce, Brezilya’da ormansızlaşmış bir bölgede erozyonu durdurmak için ağaç diken bir eşekle tam anlamıyla omuz omuza çalışıyordum. Fidanları taşıdı; ektim Her birkaç adımda bir getirmem için kibarca durdu. Nazik, sezgisel ve uzlaşmacıydı ve ne zaman duracağını biliyordu.

Eşekleri bireysellikleri, iş ahlakları ve kas yapıları nedeniyle her zaman sevmişimdir. Bu deneyim saygımı ve hayranlığımı mühürledi.

Paula Armbruster
New Haven, Conn.