Genshin Impact Türkçe Lisan Takviyesine Kavuşuyor

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Piyasaya sürüldüğü birinci günden itibaren yüksek popülerlik yakalayan Genshin Impact, milyonlara ulaşan oyuncu sayısıyla birlikte yenilikler sunmaya devam ediyor.

Oyun geliştiricisi HoYoverse, kısa bir süre evvel “Gerçekliği Duyularında Orta, Görünen Her Şey Yalan” isimli 3.3 sürüm güncellemesinin bilgilerinı paylaşan bir program yayınladı. Program içerisinde oyuna eklenecek yeni karakterlerin, oyun modlarının ve yeni arayüz lisanlarının bilgileri yer alıyor.

3.3 sürümüyle birlikte oyun takımına Avare ve Faruzan isimli iki yeni karakterle birlikte “Dehanın Yakarışı” isimli yeni kart oyunu da ekleniyor. Bu yeni kart oyunuyla birlikte oyuncular, toplanan kartları öteki oyunculara ya da NPC’lere karşı rekabet için kullanabilecek. Oyuncular kart oyunuyla bir arada kendi düzeylerini de artırırken ekstra mükafatlar de kazanabilecek.

Genshin Impact Türkçe Lisan Ayarı

7 Aralık 2022 tarihinde yayınlanacak güncellemeyle birlikte daha fazla oyuncuya hitap edebilmesi için 2 yeni lisan oyuna ekleniyor. Yeni eklenecek Türkçe ve İtalyanca lisanlarıyla birlikte daha fazla oyuncu kendi lokal lisanında oyuna erişebilecek.