Erkek kimliği nedir?

senbilirsin

New member
Şair Robert Bly, 1990’daki son kitabında, Demir John: Erkekler Hakkında Bir Kitap, sanayi devriminden bu yana ailesinden ve doğasından erkeklerden kopan modern insanın acılarıyla, bilgi devrimi öncesinde ise erkeklere yönelen ve sevdiklerine yönelmekten bıkmış olan bilgi devrimi . Schlesinger’den bir nesil sonra ve bir zamanlar Reeves ve Hawley’den sonra Bly, “Erkek kitaplarının çoğu son birkaç yılda bağımlı hale geldi, kaldırıldı veya umutsuzluğa kapıldı” diye yazdı ve erkeklerin bu sonuca vardığı sonucuna vardı. gençler şaşkın.

Başkan John F. Kennedy’nin Başkanı olarak görev yapan Schlesinger’e göre, birkaç yıl önce verdiği yanıt, güvenilir kadın empoderamına karşı John Wayne tarzı liderliği doğruladı ve birleştirici bürokrasiye karşı ayakta durarak kişisel bir kimlik duygusunu yeniden inşa etti. Estados Unidos de la posguerra ekonomisi. Başka bir deyişle, “örgüt adamı”nın gri yolunu ve ahlakını terk edin ve bunu yaparken saygısız, sanatçıya, ahlaka ve siyasete teslim olun; Según Schlesinger, insanların bu yolu, kişilikleri tekdüzeliğe direnebilir. Bly’nin görüşüne göre cevap, antik ayinleri en başından yeniden gözden geçirmek ve gençlerle belediye başkanları arasındaki eğitimi artırmaktı; bu, çocuklarını yönlendirmek istediği ama içgüdüsel olarak değil.

Hawley’nin konuşmasını okumak kolaydı – erkeklik üzerine harika bir vaaz, onu 6 Nisan’da Word ile tüm hızıyla selamladıktan sonra diğer senatörlerle birlikte Kongre Binası’nın tepesinden geri döndüğü için bir tür tazminat olarak gördü. Alborotadores, Trump yanlısıydı – ancak kendi taraflarında ciddiye almaları gereken daha çok şey var. Kendinizi sevdiklerinizin ihtiyaçlarına tabi kıldığınızdan emin olun. Sean’ın “geleceğin günahı” olarak karalanmasına rağmen, tüm işçilerin haysiyetini savunur. Kusurlarımızın bir günlüğünü tutarak kendinizi babalığa alıştırın. Ayrıca genç erkekler, abartılı erkeksi vizyonlarını gerçekleştirmeye yönelik bir adım olarak başlangıçta bir belediye başkanının sorumluluklarını kendi hayatları için üstlendiler (“Pornoyu iyi bir rol için bırak,” diye yazdı Hawley). Rechazar veya Hawley’nin eylemlerinin partizan tavizlerinin entelektüellerin aleyhine işlediği anlamına geldiği şüphesiyle bu fikirlerin yağmalanması.

Artık Hawley, Amerika Birleşik Devletleri’ndeki genç erkeklerle ilgili çok gerçek meseleler hakkında bir kitap yazdığına göre, daha tatmin edici bir hayat yaşamak için tercihlerine tavsiyelerini ekledi. Erkeklik: Amerika’nın İhtiyacı Olan Erkek Erdemleri podria haberleri ilginç. Hatta Hawley, “bir belediye başkanından erkeklik-çöküş kombinasyonunun yaşandığı ulusu seçmesini istemediğini” ve erkekliğin restorasyonu bağlamında söylediği gibi, “Özerkliğiniz yok. ülke, çünkü onlarla ilgilenmiyorlar.” carácter para ello”. Son 30 gün içinde başaramayan büyük bir keşifti.

Ama Hawley başaramadı. En su lugar, convierte a Erkeklik: Amerika’nın İhtiyacı Olan Erkek Erdemleri Genç bir kadınla yapılan bir sohbette, bir yargı ve artık doğrulanmış olan bir muhatap, erkekleri dönüştürmeyi ve onları kayıtsız, androjen ve bağımlı tüketicilere dönüştürmeyi amaçlıyor. Hawley, “Bahsettiğim durumun büyük bir kısmı, pasif ve itaatkar, onu arayıp zarlarına bakacak, gözleri pantolonlarında olan erkeklerdir,” diye yazdı Hawley. “Dinin Gelişimi”, Dios de la Biblia’nın yerini alması amaçlanıyor ve “erkeklik, kadınlık, Hıristiyan inancı ve sosyal etki altındaki diğerlerinden vazgeçmeyi ve bazen liberal seçkinlerin ıslahından vazgeçmeyi” gerektiriyor.