Warren Buffett'in orta çocuğu ve miras Howard Buffett ile tanışın

Ethereum

New member
Milyarder yatırımcı ve Berkshire Hathaway kurucu ortağı Warren Buffett, orta çocuğu Howard “Howie” Buffett'i atadı. 70 yaşındaki iş imparatorluğunun yönetmeyen başkanı 1 trilyon dolar değerinde (yaklaşık 86.55 lakh crore) devralıyor.

Wall Street Journal ile yapılan bir röportajda, 94 yaşındaki milyarder, kalan varlıklarının neredeyse tamamının kar amacı gütmeyen yeni bir güvene yönlendirildiğini açıkladı. On yıllardır geçiş için “planlayan” Bay Buffett, üç çocuğunun – Susie, Howard ve Peter – varlıklarının çoğunu miras almayacağından, bunun yerine yeni güveni yönetmesini sağladı. Üçlü, hayırsever çabalara ayrılmış 140 milyar ABD doları değerindeki Berkshire hisselerini izleyecek.

Bay Buffet Howie'yi halef olarak seçtiğinde, “O benim oğlum olduğu için alıyor. Üç çocuğuma da güvenmem için çok, çok mutluyum.” Dedi.

30 yılı aşkın bir süredir Berkshire'ın direktörü olan Howie, rolü üstlenmeye hazır olduğunu söyledi. WSJ'ye, “Kendimi hazırladım çünkü beni hazırladı. Bunlar uzun yıllar etkisi ve uzun yıllar öğretimdir.” Dedi.

Howie Büfe Kimdir?

• WSJ raporuna göre Howie Buffett, üniversite yıllarında savaştı, ancak nihayetinde babasının rehberliğiyle nedenini bulduğunu söyledi. Warren Buffett'in tavsiyesi üzerine Howie, pratik iş deneyimleri elde etmek için Berkshire Hathaway'in bir şirketi olan Seet's Candies'de çalışmak için Los Angeles'a taşındı. Daha sonra tarıma geçmeden önce kendi kazı işine başladı.
  • Warren Buffett, şirket için baba için kira kirasını ödeyen Howie için bir çiftlik satın aldı. Zamanla, Howie bir tille olmadan çiftlik işinin güçlü bir savunucusu oldu ve toprağı ve sürdürülebilir tarımsal uygulamaları korumaya odaklandı.
  • 1989'da Howie Buffet ilçe Komiserleri Kurulu'na katıldı ve daha sonra Nebraska Etanol Kurulu üyesi ve son başkan oldu. 2017'den 2018'e kadar Illinois, Macon County tarafından Yardımcı Milletvekili olarak daha önceki rolünün ardından çalıştı.
  • Howie Buffet, 1993 yılından bu yana Berkshire Hathaway, Coca-Cola Enterprises, Lindsay Corporation, Sloan Applices, Conagra Foods ve Tarım Ekipmanı üreticisi GSI Group dahil olmak üzere birçok önde gelen şirketin direktörüdür.
  • Howie Buffet, doğayı koruma ve diğer hayırsever girişimlere odaklanan kar amacı gütmeyen bir vakıf kurdu. Ayrıca doğanın korunması, vahşi hayvanlar ve ilgili konular hakkında sekiz kitap yazdı. Howie Buffett, oğlu Howard Warren Buffett'in olduğu Devon Morse ile evlendi. Ayrıca evliliğinden Morse ile dört adım kızı vardı.

google