Wanda Nara’dan Galatasaray’a 1 milyon Euro’luk fatura!

senbilirsin

New member
AJANSSPOR HABER

Galatasaray’ın Paris Saint-Germain’den kiralık olarak takımına kattığı Mauro Icardi, yeşil alandan epeyce Wanda Nara ile ilgisi niçiniyle gündemden düşmüyor. Ayrıldıklarını açıklayan Icardi ve Nara’dan münasebetle ilgili karşılıklı açıklamalar geliyor.

Galatasaray’ın ismi boşanma davasında

Arjantinli futbolcunun beraberinde menajerliğini yapan Wanda Nara, boşanma davası açarken flaş bir tez geldi. Buna bakılırsa açılan boşanma davasında Galatasaray’ın ismi geçti.

Wanda Nara Galatasaray’dan 1 Milyon Euro alacak

Boşanma davasında 60 milyon Euro’luk servetin nasıl bölüneceği tartışma konusu olurken bu kısımda Galatasaray’dan alınacak menajerlik parası da konuldu. Teze nazaran; Wanda Nara, Icardi’nin Galatasaray transferi için futbolcuya 1 milyon Euro’luk menajerlik faturası kesti.

Icardi menajerlik fiyatını vermek istemiyor

Arjantinli futbolcu ise Wanda Nara’nın artık menajeri olmadığını belirterek Wanda Nara’nın Galatasaray talebini kabul etmedi. Talebin hukuksuz olduğunu argüman eden Icardi, Galatasaray’ın Wanda Nara’ya ödeme yapmasını istemiyor.

Galatasaray, menajerlik fiyatını çabucak hemen ödemedi

Galatasaray’ın Icardi’nin menajerlik ücrnetini ödemesi için önüde vakit bulunuyor. Wanda Nara ise bu paranın bir an evvel hesabına yatırılması için Galatasaray’a yazı yazdı. Sarı kırmızılı kulübün nasıl bir tutum alacağı merak ediliyor.

Menajerlik fiyatı Icardi’nin maaşından büyük

Galatasaray Lideri Dursun Özbek, Icardi’ye 750 bin Euro maaş verileceğini açıklamıştı. Özbek’in açıklamasına bakılırsa, Arjantinli futbolcu, 20 gol atarsa 75 bin Euro, her galibiyete 3 bin Euro bonus alacak. Galatasaray, Wanda Nara’nın menajerlik fiyatı konusunda resmi bir açıklama yapmadı. Lakin Arjantin’den gelen haber Galatasaray’ın oyuncuya verdiği fiyattan daha fazlasını menajerine vermesi gerektiğini ortaya çıkardı.

Wanda Nara: Türkiye transferinde tek temsilci benim

Wanda Nara, daha evvel yaptığı açıklamada Icardi’nin Galatasaray’a transferinde tek temsilcinin kendisi olduğunu açıklamıştı. Nara, “Transfer süreçlerinde kimi vakit ortacılar oluyor lakin Mauro’nun Türkiye’ye transferinde tek temsilci bendim. Yalnızca ben. Benim hakkımda istediklerini söyleyebilirler lakin Avrupa’daki faturalarım aşikâr, işimde her vakit en güzelini yaparım” demişti.

“Icardi’nin alanda uğraşması lazım”

Icardi’nin mesleği için her şeyi yaptığını söyleyen Wanda Nara şu biçimde konuşmuştu: “Mauro için bir tek kramponları giyip alana çıkmadığım kaldı. Benim işim ona bulabileceği en uygun mukaveleyi bulmak ve şu anda Arjantin Ulusal Ekibi’ndeki oyuncuların yarısından daha âlâ bir mukaveleye sahip. tekrar söylüyorum; Mauro eskisi üzere kusursuz bir golcü olabilir lakin her şey ona bağlı. Ben onun için evrak işleriyle uğraşıyorum, onun da alanda uğraşması lazım.”