Vedat Muriç mö sesi gelen eti yedi!

senbilirsin

New member
AJANSSPOR HABER

Fenerbahçe’dilk evvel Lazio’ya transfer olan lakin İtalya devri başarısız geçen Kosovalı Vedat Muriç, İspanya’nın Mallorca kadrosunda adeta bir daha doğdu. Hem kulübünde hem ulusal grupta attığı gollerle dikkat çeken forvet için eşi Edibe Muriç’ten espirili bir paylaşım geldi.

Milli grupta 2 gol attı

UEFA Uluslar Ligi’nde Kosova formasıyla Güney Kıbrıs’a iki gol atan ve 1 asist yapan Vedat Muriç 5-1 kazanılan müsabakaya damga vurdu. Muriç’in attığı ikinci golün asistini Galatasaraylı Rashica yaptı.

“Etten mö diye ses geliyor”

Mallorca’da grubuna attığı gollerle dikkat çeken Kosavalı forvet için eşi Edibe Muriç, toplumsal medya hesabından espirili bir paylaşım yaptı. Eşinin yemek yerken fotoğrafını Instagram’dan paylaşan Edibe Muriç, “Etten mööö diye ses geliyor” dedi.

İspanya’da kendini buldu

Lazio’dan Club Brugge’a transferi son anda olmayan ve 7.7 milyon Euro karşılığında İspanyol grubu Mallorca’ya imza atan Kosovalı golcü döneme uygun bir başlangıç yaptı. 28 yaşındaki forvet 6 lig maçında 3 gollük katkı sağladı. Muriç, gollerinden birini Real Madrid ağlarına yolladı.

“Çiğ etle besliyorum”

Vedat Muriç, Fenerbahçe’de oynadığı devirde Edibe muriç’ten çiğ et paylaşımı gelmişti. Bir taraftadrın sarı lacivertli formayla 15 gol tana Kosovalı forveti için “Bu adama ne yediriyorsun da bu biçimde performansı?”sorusuna Edebi Muriç, “Çiğ etle besliyorum” cevabını vermişti.

“Buralara geleceğini düşünmedim”

Edibe Muriç bir söyleşide bu paylaşımı niye yaptığını şu biçimde anlatmıştı: “Bu adama ne yediriyorsun da bu biçimde performansı? bildirileri geliyordu. Ben de maçta golü kaydettim. Paylaştım ve ‘Çiğ etle besliyorum’ dedim. Hiç buralara geleceğini düşünmedim. daha sonra taraftarların pek güzeline gitti bu. Hatta hâlâ ‘çiğ etle besledin mi? iletileri geliyor maçtan evvel. Maçtan daha sonra da ‘beslemişsin’ ya da ‘beslememişsin’ diyorlar performansa göre.”

Vedat Muriç kimdir?

24 Nisan 1994 Prizen doğumlu Vedat Muriç, Türkiye’ye 2014-15 döneminde Giresunspor’la geldi. Sırasıyla Gençlerbirliği, Rizespor ve Fenerbahçe formaları giydi. Fenerbahçe performansıyla 20 milyon Euro bonservis bedeliyle Serie A kadrosu Lazio’ya transfer oldu. 2021-22 döneminde kiralık olarak şu andaki ekibi Mallorca’nın formasını giydi. Dönem başında Club Brugge’e transferi son anda yattı ve daha evvel kiralık olarak oynadığı mallorca’ya bonservisiyle transfer oldu. Mesleğinde toplam 320 maça çıkan Kosovalı forvet 91 gol atarken 28 asist yaptı.