Tuft'ın oyuncusu hastaneye yatırılan lakros eğitimi olan Donanma Seal

senbilirsin

New member
Geçen yıl Tufts Üniversitesi'ndeki lakros ekibi için dokuz öğrencinin hastanede kalmasına yol açan, üniversite tarafından görevlendirildiği gibi, yayınlanan bu rol için nitelikli görünmüyor gibi görünen aktif bir görev Donanma Seal. Cuma günü.

Gönüllü eğitime katılan 61 öğrencinin yirmisi, Rhabdo olarak da bilinen Rhabdomiyoliz, ciddi ve biraz nadir bir kas durumu geliştirdi.

Eylül 2024'teki eğitim oturumundan birkaç ay önce erkekler için III. Bölüm Lakros Şampiyonasını kazanan Tufts Başkanı ve Atletizm Direktörü Cuma günü yaptığı açıklamada, toplantının uygun olmadığını doğruladı.

Üniversite başkanı Sunil Kumar ve atletizm direktörü John Morris, “Lakros erkek, aileleri ve bu durumdan etkilenen diğer insanlara samimi özürlerimizi genişletmek istiyoruz.” Dedi.

Massachusetts, Medford'daki üniversite, Boston dışında, yakın zamanda Tufts'tan mezun olduğunu ve lakros ekibinin ekipman yöneticisi olduğunu söylemenin yanı sıra, eğitim programında yer alan deniz mühürünü adlandırmayı reddetti.

Raporu yönetici özeti uyarınca oluşturan iki bağımsız araştırmacı ile çalışmadı.

Özet, “Bilgimize göre, Donanma Seal eğitimine öncülük eden üçüncüsü, egzersizleri tasarlamak, liderlik etmek veya izlemek için nitelendiren hiçbir kayıt bilgisi yoktu.” Dedi.

İnceleme, spor tıbbı danışmanı Rod Walters ve üniversiteler için iç çalışmalar konusunda uzmanlaşmış bir avukat olan Randy J. Aliment tarafından gerçekleştirildi ve sporcuların güvenliği ve sağlığı değerlendirildi.

Mühür programını izleyen Deniz Özel Savaş Komutanlığı, yorum istendiğinde Cuma günü hemen cevap vermedi.

Bölüm sırasında, komuta sözcüsü, mühürün Tufts'taki karanlık bir kayalık etkinliğinin parçası olmadığını ve denizcinin bir disiplin önlemine maruz kalıp kalmayacağının belirsiz olduğunu söyledi.

75 dakikalık eğitim oturumu sırasında, lakros oyuncuları ve diğer iki öğrenci bir dizi tekrar gerçekleştirdi, bu da genel bakışa göre neredeyse sadece 250 busu da dahil olmak üzere üst ekstremitelerin kas gruplarına odaklandı.

Burpees askeri ve Crossfit fitness stüdyoları ile popüler olabilir ve hızlı bir şekilde çömelebilir, bir tahta atlayabilir, bir şınav yapabilir, bir çömelme atlayabilir ve sonra ayakta bir pozisyona atlayabilir. Bununla birlikte, yanlış veya hızlı bir şekilde yapıldıkları takdirde yaralanmalara neden olduğu için suçlandılar.

İnceleme, üniversitenin spor performansı müdürünün, aynı gün eğitim planını onayladığını ve onu Donanma Seal'den aldığını ve atletizm bölümündeki diğerleriyle önceden paylaşmadığını gösterdi.

İncelemede belirtilmeyen spor direktörü, planın eğitimin başlamasından yaklaşık bir saat önce planı yazdı.

Raporda araştırmacılar, eğitime öncülük eden Parine'nin NCAA kılavuzlarına ve düzenlemelerine aşina olmadığını ve eğitim sırasında yaralanmaları önlemek için gerekli olan iklimlendirme ilkelerini takip etmediğini belirtti.

Üniversite ayrıca incelemeyi duruma tepkisinden sorumlu tutmuştur ve öğrencilerin hastanelere ve hastanelerin taşınması veya bakımın talimatı tıbbi bir bakış açısıyla herhangi bir kılavuz veya prosedür olmadığını belirtmektedir.

Raporun raporuna göre, eğitim toplantılarına katılan öğrencilerin yaklaşık yüzde 40'ı egzersizleri tamamladı, ancak çoğunluğu zorlukları nedeniyle rutini değiştirmek zorunda kaldı.

Araştırmacılar, “Ertesi sabah öğrenciler olumsuz etkiler yaşamaya ve takımın takım spor eğitmenine rapor vermeye başladılar.” “İki gün sonra, birkaç efor vakası -sağ -light domyoliz tespit edildi.”

Tıbbi uzmanlar, yüksek yoğun antrenmanlar, trafik kazası veya düşme gibi bir trafik kazası veya düşüşe neden olabilir. İskelet kaslarında yaralanmalar içerir ve kasların ölmesine yol açar ve içeriklerini kan dolaşımına bırakır.

Rhabdo, Cleveland Clinic'e göre ABD'de yılda yaklaşık 26.000 kişiyi etkileyen alışılmadık bir hastalık olsa da, hayatı tehdit edebilecek.

2011 yılında, takım bir kase maçından sonra bir kase maçından sonra eğitime döndüğünde Iowa Üniversitesi'nden 13 futbolcu rhabdo ile hastaneye kaldırıldı. Son yıllarda Teksas'ta bir oyuncuyu hastaneye götüren Rhabdo'dan muzdarip bir kadın futbol takımı hakkında raporlar var.

Birkaç yıl önce, NCAA tarafından Rhabdo'nun önlenmesini amaçlayan yönergeler, üniversite sporcularının yeni üyeleri eğittikten veya tanıttıktan sonra “geçiş dönemleri” ekibine verilmesi gerektiğini söyledi.

Geçiş dönemlerinde, NCAA, Spor Eğitmeni ve eğitmeni, yoğunluk ve aktivite hacminin zaman içinde kademeli olarak arttırılmasını sağlamalıdır.

Sara Ruberg Rapor raporları.