Trump'ın dahil olmak için kapsamlı çabalarında devam eden eğitim görevlileri

senbilirsin

New member
Cuma günü, Eğitim Departmanı, çalışanların ve sendika temsilcilerinin söylediklerinin bir dalgasının bir parçası olan ofislerinde idari izinlere bir dizi çalışanı getirdi, Trump Hükümeti'nin çeşitlilik çabalarının temizlenmesinde ajansta düzinelerce askıya alma. .

Haberler tarafından alınan mektuplarda departman, çalışanlara E -Mail hesaplarına erişimini kaybedeceklerini, ancak belirsiz bir süre için ödeme almaya devam edeceklerini söyledi.

Departman, ajansların talimat verdiği Personel Yönetimi Ofisi'nden, Cuma gününün sonuna kadar çeşitlilik, eşitlik ve içerme ile bağlantılı olarak çalışanların kesilmesi için planlar sunma yönergelerini vermiştir.

Amerikan Hükümet Federasyonu sözcüsü Brittany Holder, Birliğin bölümdeki en az 50 çalışanın askıya alındığı tahmin edildiğini söyledi.

Etkilenen insanlar, tatile getirilen bazı kişilere sonuca vardı.

Adım, Trump subayının hafta başında bu çabalara açıkça geçildikten sonra “kılık değiştirmiş olduğu” varsayılan tüm çabaları ortadan kaldırmaya başladığının erken bir göstergesiydi. Başkan Trump'ın ilk gününde görevde gözlemlendiği ve çeşitlilik ofislerini söküp ilişkili çalışanları kaldırdıklarını kanıtladıkları için düzinelerce ajansın ortaya çıktı.

Tatilde tanıdık olanlarla ve bildirimlerle yapılan görüşmelere göre, departman, çalışma unvanları ve resmi yükümlülükleri DEI ile bağlantısı olmayan ve girişimlere tek bariz maruz kaldıkları, eğitim biçimine olan tek açık maruz kaldıkları geniş bir ağ gibi görünüyordu. yöneticileri tarafından teşvik edildi. Çalışanları spekülasyon yapan eğitim atölyelerinden biri, dokuz yıldan fazla bir süre önce işaretlenmiş olabilir.

Bölümün tatile konanları veya bu çalışanların faaliyetlerinden hangisinin, DEI girişimlerini tüm federal hükümette geri çevirmesi için verdiği geniş emir altına girebileceği hemen hemen belli değildi. Kişisel Yönetim Notu Ofisi, geçen ay çeşitlilik programlarının temizlenmesini “kodlanmış veya yanlış bir dil kullanarak bu programları gizleme çabalarını bildirmek için belirledi.

Bölüm sözcüsü, yorumlarla ilgili sorulara cevap vermedi.

Sivil Haklar Eğitim Departmanı ofisinde izinli çalışanlardan birini temsil eden sivil haklar avukatı olan Subodh Chandra, müvekkilinin hareket ederek “tamamen şaşırdığını” söyledi. Bir West Point mezunu ve ordunun emektarı olan çalışan, Trump'ın eski yönetimi tarafından siyasi randevuları Kimberly Richey ve Kenneth Marcus tarafından kurulan eski istihdam, bağlılık ve çeşitlilik ve içerme yönetimi çerçevesinde atandı. Eski bir savcı olarak, son üç incelemede “mükemmel” incelemeler aldı, dedi Chandra, iki ülkeyle bölgesel bir ofisi denetliyor.

Komite Başkan Joseph R. Biden Jr. altında devam etti, ancak Aralık ayından bu yana bir araya gelmedi, dedi Chandra ve kesinlikle Bay Trump göreve başlamasından bu yana değil.

Chandra, “Müvekkilim 11 Eylül sırasında ve sonrasında ABD Ordusunda ABD Ordusu'nda ülkesini onurlandırdı.” Dedi. “Beyaz bir adam oluyor, ancak bu, kendisinin veya başkasının McCarthyistik Cadı Avı'nın kurbanı olup olmadığı bir fark yaratmamalıdır. Misilleme kurbanı olmamalı çünkü kimseye karşı ayrımcılığa karşı çıkıyor. Ve umarım hükümet, ülkemize sadakatle hizmet edenlerin yanlış yönlendirilmesini durdurur. Tüm itirazlarımıza bakıyoruz. “

Zor pozisyonu nedeniyle anonimlik durumu hakkında konuşan bir başka çalışan, bölümdeki çeşitlilik eğitiminin rutin olarak görüldüğünü ve birkaç yıl boyunca yaklaşık 300 kişi faaliyet gösteren iki günlük bir oturumun görüldüğünü söyledi.

Birkaç çalışan, Bay Trump'ın bölümün yönetimi için adayı onaylanana kadar görevdeki eğitim bakanı olarak atanan Denise L. Carter'ın meslektaşlarından toplantılara katılmasını istediğini ve katılımcıları ücretsiz olarak teklif ettiğini söyledi. geçen sene .

Süsanlar açıklayan mektupların alıcıları arasında, bölümün federal yardım yardımında ve Sivil Haklar Ofisi'nde çalışan çalışanlar vardı. Departman ayrıca yakın zamanda katılmış olan tüm sivil haklar çalışanlarını paylaştı ve hala ihtiyaçlarını belirlemek için pozisyonlarının kontrol edileceği bir duruşma döneminde.

Mektuplar, çalışanlara onları tatile koyma kararının “disiplin amaçlı bir amaç için değil” olduğunu ve “cumhurbaşkanının yürütme emrine göre” olduğunu bildirdi. Ancak, tatilin ne kadar süredir alacağını veya bu çalışanların neden askıya alınması için tanımlandığını belirtmediniz.

İlk iki hafta içinde, Trump hükümeti defalarca bazı programların bazı federal çalışanları duraklattığını ve güvence altına aldığını ve çalışanlardaki azalmayı ve bürokratik değişiklikleri etkileyebilecek daha kapsamlı kontroller yaptığını açıkladı. Ancak keyfi olarak yaptı, bu da birçok federal işçiye kasıtsız bozukluklara ve hevesli kaygıya yol açtı.