Trump yönetimi, Long Island'a karşı bir maskot mücadelesine sivil hakların soruşturulmasını açıyor

senbilirsin

New member
Cuma günü, memurlar, New York Eyaletinin Long Island'daki bir devlet gerekliliğini takip etmeyi ve Amerikan yerli halkının maskotunu düşürmeyi reddeden bir okul bölgesinden devlet parasını tutup tutamayacağı konusunda bir sivil haklar soruşturması açtıklarını söyledi.

Duyuru, Başkan Trump'ın Amerikan Yerli halkının uygun kültürünü veya tüm bölgelerin vazgeçtiği bir devlet düzenlemelerine uygunluğa karşı devlet finansmanının kaybedilmesinde Massapequa, NY'daki bölgeye verdiği desteği ifade etmesinden kısa bir süre sonra ifade edildi.

“Şefler” logosu tüylü bir başlıkta Hintli bir adamın resimli bir yan profilini temsil eden Massapequa dağılımı, bir değişiklik yapmak için mücadele eden birkaç kişiden biridir.

Kasım ayında Kasım ayında Sayın Trump'a oy verdiği Güney Bankası'nın burjuva parçası olan şehrin adı, Amerikan yerli halkının “Marspeag” veya “mashpeat” kelimesinden türetildi, yani “büyük su ülke” anlamına geliyordu.

Soruşturmanın açıklanmasında, eğitim sekreteri Linda McMahon, bölümünün hikayeyi yeniden yazmak ve Massapequa şehrini okullarındaki mirasçısını kutlama hakkını reddetmek için New York Eyaleti tarafından durmayacağını söyledi. “

Eyalet Eğitim Bakanlığı sözcüsü JP O'Hare, yaptığı açıklamada federal hükümet memurunun federal hükümet tarafından temasa geçmediğini söyledi.

“Ancak,” diye ekledi, “diye ekledi. “

2022'de tanıtılan politika, mevzuat ve diğer adımlar yoluyla değişen maskot peynir veya ikonografi ulusal bir ilerlemesi altında geçti.

Yasak kabul edildiğinde, New York'taki yaklaşık beş düzine okul bölgesi hala Amerikan'dan ilham alan maskot ve logoları kullandı. Bölgeler, bu yılın Haziran ayının sonuna kadar yasaklanmış maskotlara verildi.

Ofiste ikinci dönem için göreve başladığından beri, Bay Trump ve hükümeti, yasadışı çeşitlilik, adalet ve kapsama girişimlerine karşı acımasız bir kampanya yürüttüler ve bu tür çabaları ortadan kaldırmayan ve ortadan kaldıran tehdit edilen şirketler.

Başkan, bu tür programları ortadan kaldırmayan eyaletlerde düşük gelirli öğrencilerin finansmanını azaltacağını söyledi. New York eğitim departmanı, emre uymayı açıkça reddeden ilk kişiydi.

Massapequa müdürü, “şefler” adını tutmak isteyen federal bir eylem sundu, ancak hakim, maskot için korunan konuşma olarak da dahil olmak üzere, iddiaları için yeterli kanıt sunmadıklarını tespit ettikten sonra, bu durumda işten çıkarılmayı kısalttı.

Bu hafta bir sosyal medya katkısında, Bay Trump New York'un politikasını eleştirdi ve Bayan McMahon'dan müdahale etmesini istedi.

Başkan, “Bunca yılın adını değiştirmeye zorlanıyorlar, saçma ve aslında büyük Hint nüfusumuza bir hakaret.”

Massapequa Eğitim Kurulu Başkanı Kerry Watcher, soruşturmayı memnuniyetle karşıladı.

“Amerikalı yerli halkının öğrenmeyi teşvik etmediği resimlerini söndürmeye çalışın,” dedi Bayan Watcher. Diyerek şöyle devam etti: “Saygı, tarih ve topluluk değerlerine göre yüksek kaliteli eğitim sunmak için temel görevimizden uzaklaşıyorlar.”