Sadık Çiftpınar: O imaja niçiniyet vermek hiç bir biçimde kabul edilemez

pandomim

New member
Öznur Kablo Yeni Malatyasporlu oyuncu Sadık Çiftpınar, “Kümede kalma savaşının psikolojisiyle ne olursa olsun bir profesyonel futbolcuya yakışmayacak o manzaraya niçiniyet vermek hiç bir biçimde kabul edilemez. Kelam konusu olayın herkesi olduğu üzere beni ve ailemi de derinden yaraladığını belirterek bir defa daha özürlerimi iletiyorum” dedi.

Spor Toto Muhteşem Lig‘in 30’uncu haftasında meskeninde Kasımpaşa ile karşılaşan Öznur Kablo Yeni Malatyaspor‘da Sadık Çiftpınar, müsabaka sırasında kendi taraftarlarınca ıslıklanınca tribüne hareket çekmişti. Maç daha sonrasında da süresiz takım dışı bırakılan Sadık Çiftpınar, yaşananlarla ilgili toplumsal medya hesabından açıklamalarda bulundu. Çiftpınar, şu tabirleri kullandı: “İlk kere 2014-15 döneminde formasını giydiğim Muhteşem Lig’e yükseliş uğraşında onurla yer aldığım Yeni Malatyaspor formasıyla dün hayatımın en makus gününü yaşadım. 7 aydır maaş almadan şu anda detaylandıramayacağım imkansızlıklara karşın varını ağırı ekibi için ortaya koyan, şartlar ne olursa olsun maddi manevi fedakarlıklar yapan; sakat olduğu birfazlaca devirde bile ağrılarla ve sıhhatini riske atarak alanda olup ekibe katkı sağlamak isteyen, içerisinde bulunduğumuz ve Muhteşem Lig düzeyine hiç yakışmayan berbat kurallara karşın kendisinden hayli grup arkadaşlarını motive etmeye çalışan, FIFA’ya başvurup tek taraflı fesih hakkı olan bilhassa yabancı asıllı grup arkadaşlarına şifahen verilen kelamlara kefil olup, kendilerini ikna edip, ekibe dönmesini sağlayan ve bu kelamların tekraren tutulmayıp futbolcular karşısında yalancı durumuna düşürülen bir kadro kaptanı olarak dün yediğimiz ikinci gol daha sonrası her şeyin tek sorumlusu benmişim üzere şahsıma ve aileme yönelik protestolar ve hiç bir haysiyetli insanın kaldıramayacağı sinkaflı küfürler öfke patlaması yaşamama niye oldu. Problemli geçen 7-8 ayın birikimi ve büsbütün öfke kontrolümü kaybetmemden dolayı ortaya çıkan muhakkak hakikat olmayan yansım için başta Malatya kenti olmak üzere tüm furbolseverlerden özür diliyorum. Kümede kalma savaşının psikolojisiyle ne olursa olsun bir profesyonel futbolcuya yakışmayacak o imgeye niçiniyet vermek hiç bir biçimde kabul edilemez. Kelam konusu olayın herkesi olduğu üzere beni ve ailemi de derinden yaraladığını belirterek bir sefer daha özürlerimi iletiyorum.”

Demirören Haber Ajansı / Spor

Spor Toto Üstün Lig, Yeni Malatyaspor, Sadık Çiftpınar, Kasımpaşa, Spor, Haberler