Okullarda neden hiçbir zaman ürün yaygın değildir?

senbilirsin

New member
Anekdotik olarak, Strausfeld genellikle yasanın bir farkındalığı bile olmadığını ve öğrencilerin ve okul çalışanlarının boşlukları kapatmaya çalıştığını buldu. “Halen takdir yetkisinden veya kendi bulucularından veya Donorschoose ve diğer Crownfunding web siteleri için para kaydından bildikleri ürünleri satın alan müdür ve öğretmenleri biliyorum.” Dediler. 2018 yılında, Brooklyn'deki bir grup kız izci iki okul bölgesinde kendi iki yıllık sınavlarını gerçekleştirdi ve devlet ortaokullarının yüzde 80'inden fazlasının orada ürün veya sıhhi tank sunabildiğini buldu.

2024 tarihli bir raporda, Eğitim Departmanı tüm okullara 2023'te çağdaş malzemelerle 24 ila 24 ila 24 ila 24 ila ödendiğini, ancak herhangi bir kanıt veya belge vermediğini belirtti. Departman davanın ayrıntıları hakkında yorum yapmayı reddetti ve bir temsilci bir e -mail'de departmanın “yasal anlaşmazlıklarda cevap vereceğini” söyledi.

Diğer devletler de eksik başarıya sahipti. Çoğu, ürünler için ön koşulsuz fon veya fon olmadan ürünleri veya finansmanı zorunlu kılıyor ve okulları malzeme başvurusu için yükledi, Dönekler için İttifakta Hükümet İlişkileri Direktörü Lacey Gero, devlet yasalarını takip eden ulusal bir kar amacı gütmeyen adet kuruluşları ağı. Bu koşulların çoğunda ilerleme ve uyumluluk verilerinin bulunması genellikle zordur.

Gero, birçok eyaletin yasalarında etkili bir uygulama önlemi yok. Örneğin, bağışçıları doldurma sorumluluğu, kurulurlarsa, genellikle okulların bakım personeline geri döner ve öğrencilerin bağışçıların boşken rapor vermeleri gerçeğine dayanır.

Menstrüel ürünleri aramak için sınavının bir kısmını kaçırma deneyiminden sonra, 18 yaşında olan Nudar bir öğrenci kulübü kurdu ve okulunu banyolarını malzeme ile tutmaya çağırdı. Grup, bağışçılar kurmak için Eğitim Bakanlığı'nı aldı. Nudar, bağışçılar her dışarı çıktıklarında, öğrencilerin yeniden doldurulmalarını istemek için ana ofise gitmeleri gerektiğini söyledi.

“Okul gerçekten yardımcı oldu – ama hepsini yapmak zorunda olduğum gerçeği gibi mi?” dedi. “Yorucu ve zamanla ilgili.”

google