Okullar polisi okullara geri getiriyor ve ırksal adalet kararlarını geri alıyor

senbilirsin

New member
Okullarda silahlı polise yönelik yaygın desteğe rağmen, çok sayıda araştırma, bu tür polisliğin silahlı çatışmaları veya silahlı şiddeti önleme konusunda çok az şey yaptığını göstermiştir. Wisconsin-Madison Üniversitesi’nde okul-ceza adaleti arayüzüne odaklanan bir profesör olan Ben Fisher, okul polisliğiyle ilgili yaklaşık üç düzine araştırmayı analiz etti ve memurların varlığının “öğrencilerin atıf yapılmadan daha güçlü şekilde cezalandırılmasına katkıda bulunduğunu” yazdı. emniyet.”

“Bence polisin ne yaptığına dair bir tür Amerikan fikri” dedi. “Yeterince ısrarcı görünen bir sosyal sorun olduğunda, dürtümüz daha fazla polisi işe almak gibi görünüyor. Bana öyle geliyor ki okullarda olan başka bir şey de bu.”

Parkland örneğinde olduğu gibi, okul görevlilerinin, kapsamlı bir aktif nişancı eğitimi alsalar bile, toplu bir nişancıyı durdurmak için yeterli olacağına dair bir garanti yoktur. Bay Peterson’ın duruşması sırasında savcılar, öğrendiklerinde başarısız olduğunu savunarak toplu kurşuna dizme senaryoları, video simülasyonları ve canlı oyuncular konusunda aldığı eğitimin kanıtlarını sundular. Bay Peterson, ateşlerin nereden geldiğini belirleyemeyeceğini ve okulu kapatarak ve acil servisleri organize ederek hareket ettiğini söyledi.

Kolluk kuvvetleri yetkilileri, Uvalde ve Parkland’dan sonra okul saldırganlarıyla yüzleşme görevinin giderek daha net hale geldiğini söylüyor.

Denver Polis Departmanı Şefi Ron Thomas bir röportajda “Hepimiz buna bağlıyız” dedi. “Canını ve malını korumak için. Yasal zorunluluğun ötesinde, biz polislerin insanları korumak için üstlendiğimiz bir yükümlülük olduğuna inanıyorum.”

Okul polisi, trajediyi önlemek için öğrencilerle ilişkiler kurmaya çalıştıklarını söylüyor. 2020’de 100’den fazla polis memurunun işine son veren Los Angeles Birleşik Okul Bölgesi’nde 23 yıl memur olarak görev yapan Rudy Perez, “Yüzde dokuz Muhafızsınız, yüzde on Savaşçısınız” dedi.

Şu anda Minnesota, Golden Valley’de polis şefi yardımcısı olan Bay Perez, Los Angeles okullarında çalışırken öğrencileri hizmetlere bağlayarak birkaç silahlı saldırının önlendiğine inandığını söyledi. “Ve tahmin et ne oldu, hiç duymadın çünkü olmadı” dedi.