Nuri Şahin, Fatih Terim’in Kendisine Attığı Fırçayı İtiraf Etti

senbilirsin

New member
AJANSSPOR – HABER

Fraport TAV Antalyaspor Teknik Yöneticisi Nuri Şahin, Fatih Terim’e dair enteresan bir anısını paylaştı. Socrates mecmuanın Youtube kanalında Mehmet Demirkol’a konuk olan Şahin, ulusal grupta Fatih Terim ile yaşadığı bir anıyı da anlattı.

“Fatih Terim’in çatacak yer arıyordu”

Şahin, “Bir ulusal maç daha sonrası soyunma odasında Fatih Terim’in çatacak yer arıyordu. O maçta ben nereden aklıma geldi bilmiyorum, uzun kollu forma istemiştim. Ne alaka yani! Herkes kısa kollu giyiyordu ben ise uzun kollu. Üzücü da oynamıyordum” dedi.

Terim’den Şahin’e: “Maradona mısın?”

Formanın kollarını dirseğine kadar da katladığını anlatan Şahin, “Fatih Terim, çatacak yer arıyordu. Bana çattı! Bana ‘Sen kimsin? Maradona mısın?’ diye çıkıştı. Fatih Terim, kimi vakit soyunma odasına girer hiç konuşmaz yalnızca tahtaya 11’i ve değişiklikleri muharrir ve odadan çıkardı” dedi. Şahin, Türk Ulusal Kadrosu’nu isteyerek seçtiğini vurgularken, “Almanya’yı seçseydim 2006 Dünya Kupası’na gidebilirdim. Fakat ben hiç pişmanlık duymadım” dedi. Şahin buna rağmen Türk Ulusal Grubu mesleğinin pek başarılı olmadığını da kabul etti.

Mario Götze için imalı sözler

Şahin, en büyük hayalinin Şampiyonlar Ligi’ni kazanmak olduğunu söylerken, hayali olarak kupayı tekraren kaldırdığını; o hissin nasıl bir şey olduğunu hissedebildiğini belirtti. “Evim” diye tanımladığı Borussia Dortmund ile Bayern Münih’e kaybettikleri Şampiyonlar Ligi finalini hafızasından silmek istediğini söyleyen Şahin, o maçtaki en büyük silahları olan Mario Götze’nin oynamamasının büyük handikap olduğunu vurguladı. Şahin, Götze’nin oynaması gerektiğini anlatan Şahin, imalı bir biçimde “Sakattı, sakattı!” dedi. Göztze 2013’teki finalin akabinde Bayern’e transfer olmuştu!

Galatasaray teklifini reddetmedi

Şahin, futbolcu olarak alamadığı Şampiyonlar Ligi’nin teknik yönetici olarak kazanmayı hedeflediğini belirtirken, Bundesliga’da teknik yöneticilik yapmak istediğini de anlattı. Antalyaspor’un kendisine hayli uygun geldiğini ve tez etmediğini söyleyen Şahin, Galatasaray’dan gelen teklifi reddetmezken, “İsteseydim bu dönem başı ‘Ben yapacağım yaptım. Haydi ben gidiyorum’ derdim. Fakat evvel Antalyaspor’u bir yere taşımak istiyorum. Kent buradaki futbol potansiyelinin çabucak hemen farkında değil” dedi.

Nuri Şahin, 6 maç daha sonra kazandı

Öte yandan Nuri Şahin idaresindeki Antalyaspor 6 haftalık kazanamama serisini dün akşam İstanbulspor karşısında bitmiş oldurdi. Kırmızı-beyazlılar bu dönem birinci defa geriye düştüğü bir uğraşta rakibini mağlup etme başarısı gösterdi. Antalyaspor bu sonuçla bir arada puanını 10’a yükseltti.