Mumbai'deki bir apartman dairesinde ölü bulunan Assamlı aktör Noor Malabika Das kimdi?

Ethereum

New member
Aktris Noor Malabika Das Perşembe günü Lokhandwala'daki evinde ölü bulundu. Polis, 37 yaşındaki aktrisin intihar ettiğinden şüpheleniyor.

Kaynaklara göre kadının cesedi, komşularının evinden kötü koku geldiğini bildirmesi üzerine bulundu. Polis içeri girmek zorunda kaldı ve cesedini çürümüş halde buldu.

Tüm Hindistan Sinema İşçileri Derneği, Başbakan Eknath Shinde ve İçişleri Bakanı Devendra Fadnavis'i iddia edilen intiharla ilgili kapsamlı bir soruşturma yapmaya çağırdı.

Birçok Bollywood filminde rol alan oyuncu Noor Malabika Das, 6 Haziran 2024'te henüz 37 yaşındayken trajik bir şekilde intihar etti. Mumbai, Lokhandwala'daki dairesinde bulundu. Bu talihsiz olay Bollywood'un içinde ve dışında ciddi bir soruna dikkat çekiyor. pic.twitter.com/berYBpIMNP

— Hindistan Film İşçileri Derneği (@AICWAofficial) 10 Haziran 2024
Aktrisin yaşlı ebeveynleri onu ziyaret etmiş ve yakın zamanda Assam'a dönmüştü. Bir daha Mumbai'ye gidemeyen arkadaşı ve aktör Aloknath Pathak'ın cesedi bir STK'nın yardımıyla yakıldı.

Noor Malabika Das kimdi?

– Noor Malabika Bu, Qatar Airways'in eski bir hostesiydi.

– Bayan Das, Suparn Verma'nın yönettiği 2023 yapımı mahkeme draması The Trial'da Kajol'la birlikte oynadığı rol ile tanındı. Son filmi Gharwali Baharwali'ydi. Sangit Gaikar'ın yönettiği film 31 Mayıs'ta gösterime girdi.

– Noor Malabika Das ayrıca Siskiyaan, Walkaman, Teekhi Chatni, Jaghanya Upaya, Charamsukh, Dekhi Andekhi ve Backroad Hustle gibi projelerde de çalıştı.


– Bir fitness tutkunuydu ve antrenman seanslarından Haber ve resimleri Instagram'da hayranlarıyla paylaştı.

– Noor Malabika Das Assam'da doğdu ve büyüdü.