Matias Vargas arkadaşı Mario Balotelli’yi anlattı

senbilirsin

New member
Adana Demirspor’un Arjantinli futbolcusu Matias Vargas, Tam Saha Mecmuası’na verdiği röportajda mesleği, ülkesi ve Balotelli hakkında açıklamalarda bulundu.

Giresunspor’un epey önemli bir teklifi vardı

Adana Demirspor’a transferini anlatana Vargas: “O periyotta Giresunspor’un fazlaca önemli bir teklifi vardı. Ben de aslında hava değişikliğine muhtaçlık duyduğumu fark etmiştim. Lakin Giresunspor’dan teklif aldığım birebir günün akşamı Adana Demirspor oyuncusu Akintola’nın sakatlandığını ve sakatlandığı için benim menajerimi aradığını söylemiş olduler. Lucas Castro da buradaydı. Lucas’la tıpkı menajere sahip olduğumuz için kendimi iki gün ortasında Adana Demirspor’da buldum. Liderimizin beni beğendiği söylendi. Ben de bu kelamları duyar duymaz buraya gelmek istedim” değerlendirmesini yaptı.

Avrupa’yı hedefliyoruz

Adana Demirspor hakkında konuşan Vargas: “Biz Avrupa’yı hedefliyoruz. Bunu başarabilmek için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Ben de kendi üstüme düşeni sonuna kadar yapmaya hazırım. Düzgün bir kulübe sahip olduğumuzu düşünüyorum. Bu hoş ve yetenekli kadronun kesimi olduğum için sahiden memnunum. Sahiden kaliteli futbolculardan kurulan bir takım olduğunu düşünüyorum.” dedi.

Yalnızca Play-Station oynarken sonlanıyor

Mario Balotelli ile olan bağlantısını aktaran Vargas, “Çok hoş bir ilgim olduğunu söyleyebilirim. şimdi her şeyi birlikte paylaşıyor üzereyiz. Burada birlikte oturuyoruz. birlikte yemek yiyoruz. Şunu eklemek isterim; Mario’nun imajının oluşturulduğu bu dünyada aslında onun haricinde ne kadar ince bir beşere da arkadaşlık ettiğimi gördüm. Onun da bizler üzere canı yanabiliyor. Sevebiliyor, bu hisleri bizler üzere dolu dolu yaşayabiliyor. Aslında gösterildiği üzere birisi değil. Çok sıradan yaşamayı seven birisi. Yalnızca Play-Station oynarken sonlanıyor. Tıpkı benim üzere Çok hoş bir münasebetimiz var. Âlâ arkadaşız” halinde konuştu.

Neler