Mario Lemina’dan Fatih Terim itirafı: ‘’Beni büsbütün değiştirdi’’

senbilirsin

New member
AJANSSPOR – HABER

Galatasaray’ın Gabonlu eski futbolcusu Mario Lemina, sarı kırmızılı grupta geçirdiği yılları mesleğinin en parlak devri olarak tanımlıyor ve Fatih Terim’in kendisini daha düzgün bir oyuncuya dönüştürdüğüne inanıyor.

Fransız basınına konuşan Galatasaray’ın eski oyuncusu Mario Lemina, teknik adam Fatih terim hakkındaki açıklaması ve itirafı ile gündeme geldi.

“Farklı düşünmem gerektiğini hissettim’’

Şimdiki olarak Kaç için çaba eden Gabonlu futbolcu Lemina, Fransız basınına konuştu. Galatasaray forması giymedilk evvel merkeze kendini koyduğu için pişman olduğunu söyleyen Lemina bu mevzuda şu sözleri kullandı: ‘’Juventus’tan ayrıldıktan daha sonra Southampton’a katılınca farklı düşünmem gerektiğini hissettim.’’

‘’Benim için en âlâ vakit içinderdı’’

Fransız basınına konuşan Gabonlu futbolcu Mario Lemina, açıklamasında Galatasaray’dan da bahsetmeyi unutmadı ve açıklamasında şu tabirleri kullandı: ‘’Galatasaray’da forma giydiğim vakit içinder kendim için en âlâ vakit içinderdı. Orada daha yüksek düzeye eriştim ve daha kuvvetli hissettim.’’

‘’Beni büsbütün değiştirdi’’

Açıklamasında Fatih Terim’den de bahsetmeyi unutmayan 28 yaşındaki orta saha oyuncusu teknik adam için şu kelamları söylemiş oldu:

‘’Fatih Terim yardımıyla daha düzgün bir oyuncuya dönüştüm. Galatasaray’a geldiğimde ferdî performans olarak yeteneğime odaklıydım ve gruba yardım edip edemediğimi düşünemedim. Türkiye’ye geldikten daha sonra kendimi sorgulamaya başladım. Lakin işin sonunda benim için hayatımın en âlâ deneyimi oldu. Galatasaray’da Fatih Terim vardı ve bana ‘Yeteneğini biliyoruz lakin bunu kenara bırak ve ekibe yardım et’ dedi. Dediklerini başıma yerleştirdi ve bu beni büsbütün değiştirdi. Evvelce topla oynamayı daha fazla düşünüyordum ancak bugün bunları yapmak istemiyorum.”

Galatasaray forması giymişti

Fransız basınına yaptığı açıklamalar ile gündeme gelen 28 yaşındaki futbolcu Lemina, 2019-2020 döneminde kiralık olarak Galatasaray forması giymişti. Sarı-kırmızılı kadro için 20 maçta ter döken Gabonlu futbolcu ekibe gol ve asist katkısı sağlayamamıştı. Bir periyot Galatasaray forması giyen Lemina aktüel olarak Ligue 1 kadrolarından Nice’te forma giyiyor. Bu dönem Kaç için 25 maçta uğraş eden Lemina 1 gol ile Fransız gruba katkı sağladı.