Linda McMahon, azaltılmış bir eğitim departmanı planını açıklıyor.

senbilirsin

New member
Başkan Trump'ın eğitim departmanının yönetimine aday gösterdiği spor eğlence mogulu Linda McMahon, Perşembe günü yasa koyuculara gelecekte ajans için büyük ölçüde azaltılmış bir rol sunduğunu ve onaylandıkları takdirde bu vizyonu tanımaya çalışacaklarını bildirdi. istemek.

Dünya güreş eğlencesinin eski bir yöneticisi olan Bayan McMahon, yoğun değişimin ortasında olan bir departmana ve cumhurbaşkanı tarafından meydan okunma nedenlerine liderlik etmek üzere görevlendirildi. Bay Trump, tamamen ortadan kaldırılmazsa, Senato'yu Amerikan tarihinde birkaç paralel olarak doğrulamak için bir duruşma için departmanı küçültmek istediğini söyledi.

Bayan McMahon, bölümü kapatmak için çağrıları yapmayı bıraktı, bu da aday gösterildiği işi kaldırma talebini isteyecekti. Bunun yerine, 1979'da Bölüm Dairesi'nden önceki döneme dönmesi için bir döner kavşak sundu ve burada devlet yetkililerinin ve diğer federal makamların departmanın mevcut görevlerini daha etkili bir şekilde ele geçirdiğini söyledi.

“Başkanın görevi için eğitimi eyaletlere iade eden her şeyim.” Dedi. “Bence en iyi eğitim çocuğa en yakın.”

Bayan McMahon, Beyaz Saray'daki açık tartışmaların ortasında devletin sağlığının sağlığını izleme yetkileri aracılığıyla yasa koyuculara liderlik etti. Çarşamba günü, Bayan McMahon'un duruşma için görünmesinden bir günden daha kısa bir süre önce, Bay Trump, bölümün “hemen” kapalı olmasını ve “büyük bir dolandırıcılık işi” olarak tanımlamasını istediğini söyledi.

Başlangıçta, Kongre tarafından okullar için verilen federal finansmanın kaldırılmasının ne yasal ne de sürdüreceği bir hedef olmadığını fark ederek bu söylemle ilgili en acil sorulardan bazılarını aldı.

Bununla birlikte, defalarca, özel eğitim için fon ödenmesi veya veri toplamak ve öğrencileri ve öğretim yöntemlerini araştırmak da dahil olmak üzere, departmanın şu anda devraldığı görevlerin çoğunun diğer ajanslar tarafından daha iyi ele alınabileceğini önerdi.

“Bu tür programları alıp değerlendirdiğim doğrulandığımda amacım, çünkü bu programların tümünün etkilerinin ne gibi etkilerinin sahip olduğu henüz emin değilim” dedi.

Bayan McMahon, geçen ay ulusal bir sınavla belgelenen karanlık sonuçlar, ülkenin devlet okullarındaki ülkenin devlet okullarında 19 pandemiden bu yana her yerde bulunan öğrenme kaybına sahip olan eğitimin ilerlemesinin ulusal değerlendirmesi hakkında konuştu. . Muhafazakar düşünce kuruluşları ve yasa koyucular, sonuçları ülkenin eğitim sisteminin derin değişiklikler gerektirdiğinin kanıtı ve özel ve dini okullara erişimi genişletmeyi amaçlayan yönergeler için bir gerekçe olarak belirtmiştir.

Güney Carolina'dan Senatörler Tim Scott ve Alabama'dan Katie Britt'in duruşmasında, her biri eğitim standartlarının uzun bir sonucu olarak tanımladıklarını savunan Cumhuriyetçiler tanıtıldı. Devlet okullarından ve geleneksel kolej programlarından bir kesinti çağrısında bulundular.

Açılış konuşmasında, Bayan McMahon bu konuyu ele aldı ve devletin gelecekteki işgücünü oluşturmak için yeni yollar geliştirdi.

Ayrıca, Bay Trump'ın ajans için zaten tanımladığı öncelikleri son birkaç gün içinde yönetici emirleri tarafından işaretledi. Emirlerden biri, büyük olasılıkla vurgulayacak bir konu olan okul seçimine odaklandı. Yönetimin diğer öncelikleri, cinsiyet, cins ve cinsellik gibi kültürel sorunların yanı sıra anti -semitizme karşı mücadele etrafında döner.

Bay Trump'ın en son temsilcileri, cumhurbaşkanının gündemine düşmanca kabul edilen okulları ve kuruluşları yakalamak için bakanlığı bir araca dönüştürmek için adımlar attı. Çarşamba günü, bölüm Minnesota ve California'daki iki -kolastik spor derneği hakkında yeni çalışmalar başlattı ve bu da transseksüel sporcuların cinsiyet kimliklerine karşılık gelen takımlar üzerinde rekabet etmeye devam etmelerini sağlayacaklarını gösterdi.

Cumhurbaşkanı, federal hükümeti azaltmak için dünyanın en zengin adamı olan Elon Musk'u görevlendirdi ve çalışanları, avcı tarafından eğitim departmanının verilerini zorladı ve iptal için hibe verdi. Yaklaşan çalışanların hayaleti ve ajansın işlevlerinin temel olarak yeniden yönlendirilmesi, bölümdeki 4.200'den fazla işçiyi demoralize etti ve eğitimciler üzerindeki etkilerle ilgili alarmı tetikledi.

Geçen haftadan bu yana, departmanda 70'den fazla çalışan, çeşitlilik, eşitlik ve içerme için uzun süredir devam eden programlar için idari izne alınmıştır. Pazartesi ve Salı günleri arasında, araştırma operasyonlarının çoğuna dayanan düzinelerce hibe iptal edildi. Federal çalışanları temsil eden bir sendikaya göre, denetimli serbestlik görevlisinde bulunan en az 50 çalışan bu hafta serbest bırakıldı.

“Azaltmak her zaman zordur. Her departmanda yeniden yapılandırmak ve yeniden düzenlemek her zaman zordur ”dedi. Diyerek şöyle devam etti: “Bunun iş dünyasında karşılaştım çünkü insanların yaşamlarını etkilediğini biliyorlar.”

Salı günü, Bay Trump, federal çalışma yetkilerinin “aşınma” ve ajansların “ayrılan dört çalışan için birden fazla çalışan olduğu varsayımı da dahil olmak üzere katı kılavuzlar tarafından yayınlandığı bir emir imzaladı.

Bay Trump'ın çoğu adayı gibi, Bayan McMahon da sadık bir teğmen olarak kabul edilir, ancak alışılmadık derecede uzun bir kayda sahip biri, cumhurbaşkanının siyasi hırslarını desteklemek ve yörüngesinde bir pozisyonu korumaktır.

İlk döneminde, 2019'da Bay Trump'ı destekleyen bir siyasi eylem komitesi yürütmek için geri dönene kadar Küçük İşletme İdaresi Başkanı olarak görev yaptı. Daha sonra, eski Trump yetkilileri tarafından ağır bir şekilde işgal edilen muhafazakar bir düşünce kuruluşu olan Amerika Birinci Politika Enstitüsü'nün başkanı oldu ve burada ikinci bir Trump kavramına hazırlanmak için siyasi fikirler tasarladı.

Bay Trump'ın Bayan McMahon ve kocası Vince McMahon ile olan ilişkisi 1980'lerden kalma, Bay Trump'ın güreş şirketine ve televizyonda başarıya ilgi duyduğu. New Jersey, Atlantic City'de göründüğünde WWE Yayın WrestleMania'nın sponsoruydu ve hatta birkaç kez performans gösterdi, ayrıca “milyarderlerin savaşı” olarak suçlanan Bay McMahon'a karşı bir komut dosyası.

İlişkisi ancak Bay Trump'ın başkanlık için son üç teklifinde Bayan McMahon, kararlı bir megadonor haline geldiğinde iç içe geçti.

Ayrıldığı Bayan McMahon ve kocası, 2024'teki teklifi sırasında Bay Trump'ın en büyük altıncı bağışçılarıydı ve bir devlet şeffaflığı grubu olan açık sırlardan 20 milyondan fazla ABD taşıyorlardı. Şahsen 2020'de Bay Trump'ın başkanlık kampanyasını desteklemek için 360.000 ABD Doları verdi.

Cumhurbaşkanı ile işbirliği sayesinde Bayan McMahon da bir pozisyon ve etki elde etti ve birkaç muhafazakar siyasi örgütte ve muhafazakar bir haber sitesi olan günlük arayanda danışmanlık rollerini üstlendi. Ayrıca Trump, Trump, Trump, gerçek Social'ın sosyal medya platformunun ana şirketi olan Trump Media & Technology Group'tan üç ayda bir 18.400 dolarlık bir sahibini alıyor ve grupla yaptığı çalışmalar için şirkette binlerce hisse aldı.

Bayan McMahon ile çalışan birçok kişi siyasi yaratıcılık ve güçlerini cumhurbaşkanı içinde buldu. Bay Trump, 2019'da kabinesinden istifa ettiğinde onu “süperstar” olarak övdü.

Bu pozisyonlardan çekilmeye ve onaylandığında Bay Trump'ın işine satmaya yemin etti.

Bay Trump'ın görev sekreteri Betsy DeVos olarak, Bayan McMahon son derece zengin ve yatırımlarından, finansal bir açıklamadan olduğu gibi inşa ettiği profesyonel güreş imparatorluğuna yıllık gelir bildiriyor. duruşma ortaya çıkmadan önce gönderilir.

Ancak yarattığı ve servete yol açtığı iş imparatorluğu, Bayan McMahon'un yönetimi ve etik ihlallerin denetlenmesi hakkında ciddi sorular da tetikledi.

Liderliğiniz altında, World Wrestling Entertainment'ın çeşitli yinelemeleri, tüm şirkette tuğla uyuşturucu bağımlılığını ve cinsel suistimali tanımlayan bir dizi semptoma yol açtı. Bayan McMahon, Maryland'de yaklaşan bir davada sanık olarak adlandırıldı ve bu da organizasyon için küçükleri cinsel taciz etmekle suçlanan çalışanlara karşı hiçbir önlem almadığı iddia edildi.

Eleştirmenler, departmana yönelik bir muhafazakar kızgınlık selinin ortasında, Bay Trump'ın gündeminin ulus okulları üzerindeki etkilerinin ortasında göreceli eğitim deneyim eksikliği olduğunu söyledi. Fransızca öğretimi için bir sertifika aldı ve Connecticut Eyalet Eğitim Kurulu'nda kısa bir süre kaldı. Ayrıca uzun yıllar Connecticut, Fairfield'daki Sacred Heart Üniversitesi'nde Sacred Heart Üniversitesi'nde.