Lider Sadıkoğlu: “Sorunlarımız ortak”

pandomim

New member
MALATYA (İHA) – Esnaf Odası liderlerine güzel olsun ziyaretinde konuşan Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Lideri Oğuzhan Cet Sadıkoğlu, “Son vakit içinderda esnaf Odası üyelerinin ve Odamız üyelerinin sıkıntıları ortak. Maliyet artışları ve karlılık oranlarının tabana vurması tüm ticarethaneleri olumsuz etkiliyor” dedi.

MTSO Lideri Oğuzhan Cet Sadıkoğlu, Ocak ayında yapılan genel konsey ile birinci sefer başkanlığa seçilen Malatya Kasaplar Odası Lideri Yusuf Küçer ve yapılan genel konseylerde bir daha başkanlığa seçilen Malatya Zahireciler Esnaf Odası Lideri Bülent Artun, Malatya Manifaturacılar Esnaf Odası Lideri İsmet Keklik ve Malatya Eski ve Hazır Elbiseciler Esnaf Odası Lideri Hasan Tuncel’i ziyaret etti.

“Esnaf odaları ile yakın temas halindeyiz”

Ziyarette konuşan Lider Sadıkoğlu, “Malatya’nın en büyük sivil toplum kuruluşu olan Malatya TSO olarak kentimizdeki STK’lar ile yakın temas halindeyiz. STK’ların epey sesliliğini görüyor, kente katma bedel katacaklarına da inanıyoruz. Kentimizin kılcal damarları olan esnaf odaları bizler için kıymetli. Bu kenti geliştirmek, iktisadını büyütmek istiyorsak esnaf odası liderlerimizin görüşlerine kulak vermemiz gerekiyor. Şayet esnaf odalarımıza bedel verildiğinde motivasyonlarının yükseleceğine, işlerini geliştireceklerine ve kent iktisadına daha fazla katkı sunacaklarına inanıyorum. Vakit zaman esnaf odası liderlerimizden bizlere gelen talepleri üst kurumlara iletiyoruz. Aslında esnaf odalarının üyelerinin ve bizim üyelerimizin sıkıntıları son vakit içinderda ortak. Maliyet artışları ve karlılık oranlarının tabana vurması dalları fazlaca etkiliyor. Dalların tüm meselelerini dün olduğu üzere bugünde çatı kuruluşumuz TOBB başta olmak üzere ilgili bakanlıklara,kurum ve kuruluşlara aktarmaya devem ediyoruz. Ben oda başkanlarıma bizleri kabulünden dolayı teşekkür ediyor, yeni devirlerinin iyi olmasını diliyorum” dedi.

“Desteğine muhtaçlığımız var”

Ziyaretten dolayı teşekkürlerini sunan oda liderleri, MTSO Lideri Sadıkoğlu’nun çalışmalarını yakından takip ettiklerini belirtti. Üyelerinin yaşadığı problemler hakkında bilgiler veren Oda liderleri, “Oğuzhan liderimizin odamızı ziyareti bizleri fazlaca mutlu etmiştir. Kendisinin dayanağına her vakit gereksinimimiz olacak, gerekli katkıyı vereceğine de inanıyoruz. Bizleri ziyaretinden dolayı şükranlarımızı sunuyorum” sözlerini kullandılar.

Ziyarette, MTSO Meclis Divan Üyesi Ayhan Altunok, Meclis Üyeleri Eyüp Tav ile Mikail İkiz ve Malatya TOBB Genç Teşebbüsçüler Heyeti Lideri Harun Paşahan da yer aldı. – MALATYA

İhlas Haber Ajansı / İktisat

Mersin Ticaret Ve Sanayi Odası, Esnaf Odası, Malatya, Esnaf, İktisat, Haberler