Lider Sadıkoğlu: “Esnafımız pandemide büyük yara aldı”

pandomim

New member
MALATYA (Bültenler) – Lider Sadıkoğlu: “Esnafımız pandemide büyük yara aldı”

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Lideri Oğuzhan Cet Sadıkoğlu, nazaranve seçilen esnaf odası liderlerine iyi olsun ziyaretlerine devam ediyor.

Lider Sadıkoğlu, Battalgazi Esnaf ve Sanatkarlar Odası Lideri Adil Çulha’yı, Malatya İmalat Demir ve Tamir Esnaf ve Sanatkarları Odası Lideri Kahraman Çıkla’yı, Malatya Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası Lideri Nejdet Özyalın’ı, Malatya Kahveciler Odası Lideri Hacı Karanfil’i ve Malatya Mobilyacılar Esnaf Ve Sanatkarlar Odası Lideri Murat Dilek’i ziyaret etti.

“LÜTFEN VATANDAŞLARIMIZ ALIŞ VERİŞLERİNİ ESNAFIMIZDAN YAPSIN”

Ziyaretlerde konuşan Lider Sadıkoğlu, “Üyelerinin teveccühü ile vazifeye seçilen esnaf odası liderlerini tebrik ediyorum. Yeni nazaranv periyotlarının iyi olmasını diliyorum. Malatya Ticaret ve Sanayi Odası idaresi olarak bakılırsave geldiğimiz günden bu güne sivil toplum kuruluşlarını önemsiyoruz. STK’ların en kılcal damarları esnaf odalarıdır. Esnaf odalarını bizler için kıymetli. Odalar olarak bizler rica makamıyız, icra makamı değiliz. Üyelerimizin sorun ve taleplerini üst kuruluşlarımıza taşıyarak tahlil bulma noktasında katkı sağlamaya çalışıyoruz. Esnaf odalarına üye esnaf kardeşlerimizin hayli önemli sorunları var. Bilhassa pandemi periyodunda büyük yara aldılar. Artık de devam eden bir ekonomik sorunlu süreç var. İnşallah bu süreci de es birliği ile atlatacağız. Pandemi periyodunda başlatmış olduğumız bir kampanya vardı, ben o kampanyamızın sloganını yenidenlamak istiyorum. Alışverişini mahallî esnaftan yap, esnafına sahip çık. Lütfen vatandaşlarımız alış verişlerini esnafımızdan yapsın. Bizleri kabulünden dolayı oda liderlerine teşekkür ediyorum. Bir defa daha üyelerinin teveccühü ile seçilen esnaf odası başkanlarıma bakılırsavlerinin iyi olmasını diliyorum” dedi.

Ziyaretlerde, Malatya TSO Meclis Lider Vekili Hakan Er, Meclis Divan Üyesi Ayhan Altunok, İdare Heyeti Üyesi Cumali Karahan, Meclis Üyeleri Eyüp Tav, Oğuz Alkan ve Mikail İkiz ile Malatya TOBB Genç Teşebbüsçüler Heyeti Lideri Harun Paşahan yer aldı.

Bültenler / Aktüel