Lider Sadıkoğlu: “Akaryakıt artırımları esnafın belini büküyor”

pandomim

New member
MALATYA (İHA) – Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Lideri Oğuzhan Cet Sadıkoğlu, “Ticaret erbaplarımız ve esnafımız son günlerde maliyet artışları ile gayret ediyor. Bilhassa akaryakıta gelen artırımlar iktisadın can damarı olan esnaf topluluğunun belini büküyor” dedi.

MTSO Lideri Oğuzhan Cet Sadıkoğlu, yapılan genel heyetler ile bir daha nazaranve seçilen Yeşilyurt Esnaf ve Sanatkarlar Odası Lideri Sedat Taşdemir’i, Yeşilyurt Sürücüler ve Arabacılar Esnaf Odası Lideri Taner Kılınç’ı ve Yeşilyurt Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Lideri Kazım Karabekir Canal’ı ziyaret ederek güzel olsun dileklerini iletti.

“Akaryakıta gelen artırımlar esnafın belini büküyor”

Esnafın son günlerde maliyet artışları ile uğraş ettiğini belirten Lider Sadıkoğlu, “Malatya Ticaret ve Sanayi Odası olarak esnaf odalarımızın her vakit yanındayız. Zira kaygılarımız bir, üyelerimizin kahırları bir. Üyelerinin kederlerinin, sıkıntılarının üst taşınmasında üç başkanımızda çaba gösteriyor, biz şahidiz. Esnafımız son günlerde maliyet artışları ile uğraş ediyor. Bilhassa akaryakıta gelen artırımlar iktisadın can damarı olan esnaf topluluğunun belini büküyor. Maliyet artışları esnafımız üzerinden direkt vatandaşı da etkiliyor. Esnaflarımız ne sorun yaşıyorsa tıpkı sorunu ticaret erbabı olan bizim üyelerimiz de yaşıyor. Sıkıntıların takipçisiyiz. Tahlili için de elimizi değil gövdemizi taşın altına koyarcasına teşebbüslerde bulunuyor, gayret ediyoruz. İçinde bulunduğumuz bu ekonomik dar boğazdan inşallah el birliği ile çıkacağız. Ben bir kere daha başkanlarıma yeni periyot bakılırsavlerinin iyi olmasını diliyorum. Bizleri kabullerinden dolayı da teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Ziyaretlerden dolayı teşekkür eden esnaf odası liderleri da karşılaştıkları tüm meseleleri Lider Sadıkoğlu’na ilettiklerini, tahlili için uğraşlarından dolayı teşekkür ettiklerini belirttiler. Ziyaretlerde, MTSO İdare Şurası Üyeleri Ömer Dinç ve Özcan Dündar ile Meclis Divan Üyesi Ayhan Altunok da yer aldı. – MALATYA

İhlas Haber Ajansı / İktisat