İlkay Gündoğan: “Fenerbahçe-Galatasaray derbisi daha önemliydi”

senbilirsin

New member
İngiltere Premier Lig gruplarından Manchester City’nin yıldızı İlkay Gündoğan İngiliz basınına Fenerbahçe-Galatasaray derbisi hakkında açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe Galatasaray derbisi daha değerliydi

Türk futbolunu daha öncede yakından takip ettiğini açıklayan İlkay Gündoğan Daily Mail’de yer alan habere nazaran ekibinin maçı yerine derbiyi izlemeyi tercih etti. Gündoğan, “Daha değerli bir maçtı! Kendim için daha heyecan verici bir oyun var ise, onu izliyorum. Örneğin Tottenham’a karşı oynadığımız son maçı konutta olduğum için izledim ve “iyi bir maç olacak” diye düşündüm.” kelamlarını lisana getirdi.

Şampiyonlar Ligi finalini izlemeyeceğim

Şampiyonlar Ligi’nin favorilerinden olan Manchester City’nin Real Madrid’e elenmesinin akabinde İlkay Gündoğan, Paris’teki final hakkında kanılarını deklare etti. Gündoğan “Üzgünüm ve hayal kırıklığına uğradım. Muhakkak finali izlemeyeceğim. O gün katiyetle öteki bir şey yapmaya çalışacağım. hiç bir şey hakikaten yardımcı olmayacak, Mümkün bir kupayı kaldırmak için büyük bir bahtı kaçırdığınızı bilseniz de, bu biraz daha kolay hale geliyor.” dedi.