Hüseyin Eroğlu: Transfer devrinde telefonum susmuyor

senbilirsin

New member
Nazım Türknas/Volkan Yılmaz – AJANSSPOR

Altınordu Teknik Yöneticisi Hüseyin Eroğlu, Radyospor’da yayınlanan Üçleme programına konuk oldu. Eroğlu, gündeme ve Altınordu’ya dair değerli açıklamalarda bulundu.

“Herkes herkesi yenebilir”

Eroğlu, “Maçların kazanılması, moral motivasyon açısından hayli güzel lakin çabucak hemen bitmiş bir şey yok. bu türlü devam etmek zorundayız. Bu sene biraz daha farklı. Herkes herkesi yenebilecek güçte şu an” dedi.

“Galibiyetler özgüvenimizi yerine getirdi”

Altınordu Teknik yöneticisi konuşmasına şu biçimde devam etti: “Bizim açımızdan da âlâ bir yerdeydik lakin 7 maçlık yenilgi serisi bizi oldukça bir badireye soktu. Tahminen birliktelik alsaydık o maçlarda, daha farklı olurdu şuan ancak bir daha de son maçlarla özgüvenimiz arttı. Ben daima bir galibiyetle çıkışa geçebileceğimizi vurgulamıştım, umarım gerisi gelir. Lig bizim için yeni başlıyor.”

“Fikstür güç lakin avantaj da var”

Son 5 maçın 4’ünü deplasmanda oynayacaklarını belirten Eroğlu, “İlk yarıdaki son 5 maçın 4’ü içerdeydi. O yüzden artık kağıt üzerinde bakınca sıkıntı bir fikstürümüz var üzere görünüyor lakin avantajımız da şu rakiplerimiz birbirleriyle oynayacak. O yüzden biz kendi maçlarımızı kazanalım ki daha sonra rakiplerimize bakabilelim” diye konuştu.

“Baraj 43 puan olabilir”

1 Lig’de küme düşme puanının 43’e çıkabileceğini vurgulayan Altınordu Teknik yöneticisi şunları söylemiş oldu: “Bizim galibiyetlerimiz üstümüzdeki grupları da huzursuz etti. Tahminen 42-43 puanları bulacak bu sene küme çizgisi, uzun vakittir görülmedi bu biçimde bir durum. O yüzden bu sene daha farklı. 2-3 hafta daha sonra biraz daha şekillenecek üzere görülse de son haftaya kadar heyecanı sürecek üzere düşünüyorum ben.”

“En epeyce gol yediğimiz dönemlerden biri”

Eroğlu, Altınordu grubunun savunmasını kendisinin de eleştirdiğini belirterek “Bu iş yalnızca atakla olmuyor, savunma da yapmak gerekiyor. Biz hiç bu kadar gol yememistik örneğin, 51 gol yedik bu manada kendimizi de eleştiriyoruz yani. Atakta olduğu üzere savunmada da gereken tedbirleri almak durumundayız” dedi.

“Telefonum susmuyor”

Altınordu Teknik Yöneticisi kelamlarını şu biçimde bitirdi: “Bu sene Enis Destan ile Burak İnce transfer oldular biliyorsunuz ki. TFF 1. Lig’den, Bundesliga’ya oyuncu gönderdik. Bence bu hafifçee alınacak bir durum değil. Bizim hedefimiz evvel birinci 11’de oynama sayısını arttırmak ki lakin bu biçimde yurtharicinden izlenmeler, teklifler geliyor. Altınordu’da bir dönem geçirip, altyapıyı, sistemi nazarann oyuncuyu herkes almak istiyor doğal. Bu manada benim de telefonum susmuyor transfer dönemlerinde.”