Geliştiriciler neden çocuk bakımının iş için iyi olduğuna inanıyor

senbilirsin

New member
Günaydın Pazartesi. Bugün, bazı konut binalarının neden çocuk bakım merkezleri ile ortak odalar gibi ekipman odalarının yerini almaya bir göz atacağız.

New York'taki en güçlü endüstrilerden biri ve en rahatsız edici sektörlerden biri arasında gayrimenkul arasında ortaya çıkan bir ittifak var. Neden? New York'ta okul öncesi programların eksikliği var ve gayrimenkul geliştiricileri, binalarında günlük bakım sağlanmasının iş için iyi olabileceğini buldular. Şehrin satın alınabilirlik krizini kapsayan Eliza Shapiro'dan bu kadar olası müttefikleri bir araya getiren şey hakkında konuşmasını istedim.

Aynı ekipte David ve Goliath'ın karşılıklı avantajları olduğunu yazdınız. Nasıl olur?

Geliştiriciler için, çocuk bakımının projelerine dahil edilmesi aynı zamanda bazı hedeflere ulaşır.

Birincisi, şehrin sağlığının sağlığı için uygun fiyatlı, erişilebilir çocuk bakımı eksikliğinin gerçekten kötü göründüğü harika bir resim var. Bu, şehrin en büyük endüstrilerinden biri olan gayrimenkul için bir sorundur.

Geliştiriciler soruna yardımcı olabilirse, fikir nihayetinde şehri daha güçlü hale getirmesi ve bu nedenle işini güçlendirmesidir.

Çocuk bakımının oldukça popüler olduğu gerçeği de var. Dolayısıyla, mahallede yeni bir binaya şüpheci bir topluluğunuz varsa, bir okul öncesi eklemek gerçekten destek almaya yardımcı olabilir.

Peki ya çocuk sürücüleri?

Sizin için hesaplama daha da kolay: gerçekten alana ihtiyacınız var. Gayrimenkul geliştiricileri çok fazla var. Geliştiriciler, çalışanlar için oyun odalarını ve ofis alanını genişletmenize yardımcı olabilir ve tam kayıt alana kadar muhtemelen kiralama teklifleri sunabilir.

New York Gündüz Bakım Konseyi'nin en yüksek yetkilisi, inşaat sahiplerinin binalarındaki çocuk bakımı çalışanlarının maaşlarını sübvanse etmeyi düşünmelerini umuyor. Bu tür işçiler asgari ücretin hemen üzerinde kazanır ve insanlar çocuk bakım endüstrisini sürükler halinde terk eder.

Gündüz Bakım Konseyi'nin argümanı, gayrimenkul endüstrisinin istenen tüm odayı yaratabileceğidir, ancak işgücü yoksa, anlamsızdır.

Anaokullar nüfusun yakınında akacak mı? Konut binalarına presüllerin yerleştirilmesi, şehirlerin çocuk bakımının artan maliyetlerini ihtiyaç duyduğu veya istikrarlı hale getirdiği kadar çocuklar için çok fazla yer sunacak mı?

Geliştiricilerin birkaç çocuk bakımı odası eklemesi ve çocuk bakım krizini çözmesinin veya maliyetleri dengelemesinin bir yolu yoktur. Ancak birçok geliştirici bu eğilime başlarsa, bu bir çentik yapabilir.

Bence buradaki daha geniş konu, özel sektörün kamu sektörüyle ilgili bir sorunda oldukça önemli olmasıdır. Bence tohumları ekebilir, böylece daha fazla geliştirici oyuna katılabilir, bu da hayırseverliğin dahil olmaları için ilham verebilir ve belki de finans ve diğer büyük şehir güç oyuncularını alabilir. Para ve güce sahip endüstrilerin en azına sahip endüstriler için ne zaman endişe duyduğunun farkına varmaya değer.

Şık yeni binalarda çocuk bakımı eklenmesi, mahalledeki rakiplere karşı gerçekten kazanabilir mi?

Bence bazı durumlarda olabilir.

Örneğin, Brooklyn'de Windsor Terrace'de bir geliştiricinin büyük ölçüde düşük bir toplulukta yeni apartman kuleleri inşa edip edemeyeceği büyük bir tartışma vardı. Son dakikada, yerel yetkililer ve geliştirici zemin katta bir çocuk bakım tesisi kaydetmek için bir anlaşma yaptı.

Kafamda bu yeni binaların ilerlediğini hafifletmeye katkıda bulundu. Yerel yetkililerin zafer olarak güvenilir olduğu ve daha sonra seçmenlerini satmaya katkıda bulunabileceği bir şeydir.

Gayrimenkul endüstrisi ve güçlü bir sendika burada aynı fikirde. Ne ve neden?

Sık sık New York Emlak Kurulu, gayrimenkul endüstrisinin lobi grubunu ve aynı hapis cezasında düşük ücretli çocuk bakımı olan birçok çalışanla birlikte bir sendika olan Bölge Konseyi 37'yi görmüyorlar. Ancak yerel politikacıları yeni çocuk bakım merkezlerinin yaratılmasını rasyonelleştirmeye teşvik etmek için işbirliği, her iki tarafın da çocuk bakımı ve gayrimenkul birleştirildiğinde gerçekten ne kadar faydalanabileceğini gösteriyor.

Her iki grubun da kendi seçtiği yetkililerle gerçek bir gücü var ve kampanyalarının neler başarabileceğini göreceğim.

Mevcut binalar ne olacak? Yeni evindeki paylaşılan alanı bir okul öncesi haline getirmek için 100.000 dolar harcayan bir geliştirici hakkında yazdınız. Bu, kiracılarla binalara ortak odaların ve olanakların eklenmediği anlamına mı geliyor?

Bu baskı gerçekten sadece mevcut binalarda görünür.

Mevcut ortak odayı kiralık binalarından birinde bir okul öncesi haline getiren bir geliştirici buldum. Bunu yaptı çünkü kimse binayı inşa ederken kaydettiği şık salon odasını kullanmadı. Ve gayrimenkul sektöründeki geliştiriciler ve insanlarla konuştuğumda, birçoğu bana mevcut kat mülkiyetinde gerçekten kullanılmadıklarını söyledi.

Bu nedenle, diğer geliştiricilerin, okul öncesi ve çocuk bakım tesisleri de dahil olmak üzere tüm mahalleye yardımcı olabilecek olanaklarda kullanılmayan alanları dönüştürmeyi düşündüklerini görebiliriz.

Hava durumu

Düşük 60'larda yüksek sıcaklık olan bazen güneşli bir gün bekleyin. Akşam gösterilecek ve muhtemelen 50 civarında düşüşle bir fırtına yaşayacak.

Alternatif park yeri

Pessach için askıya alındı.

• Şimdi seçmenlerini kim alıyor? Kathryn Garcia, 2021'de New York Belediye Başkanı için neredeyse Demokratik İlköğretim Okulu'nu kazandı ve yaklaşık 7.200 oyla ikinci oldu. Bu kez koşmuyor ve anketlerde önemli bir lider olan eski vali Andrew Cuomo ve şehir geliştiricisi Brad Lander dahil olmak üzere birçok aday seçmenleri var.

• Belediye Başkanı Adams, resmi olmayan kitap sponsoru: Yeni FBI direktörü Kash Patel, Adams'ın övülmesinden sonra hükümetin “Derin Devleti” üzerine kitabını neredeyse yüzde 800 oranında artırdı.

• Heykelleri duymak: Sanatçı Jennie C. Jones, Metropolitan Sanat Müzesi'nin yıllık Çatı Bahçesi Komisyonu için sonik “rüzgar” enstrümanlarında minimalist heykelleri dönüştürdü. Bu bölümün yeni bir kanat için yer açmak için yıkılmasından önceki son komisyon.

• Hayat Yaşadı: Playboy, Haberler ve Manhattan'ın yeraltı makaleleri için güçlü ve nefes kesen çalışmaları yeni bir kavramsal illüstrasyon dönemi duyurdu. 81 yaşındaydı.
Metropol günlüğü

Gevşek sebzeler

Sevgili Günlük:

New York Presbyterian'da bir yaz programı için New York'taydım. Dersler Chinatown'da geç bir öğle yemeğini sona erdirdikten ve Q ve 1'i Yukarı Batı Yakası'ndaki daireme geri götürmeden önce birkaç yemek aldım.

Alışveriş alışverişimde olağanüstü olduğum Temmuz gününde, 1 tren için 45 dakika bekledim ve sonra kendimi tamamen paketlenmiş bir arabaya itmek zorunda kaldım.

Tren Times Meydanı'ndan ayrıldığında, alışveriş çantalarımı ayaklarımın etrafında başarısız bir şekilde düzelttiğimde kendimi telafi etmeye çalıştım.

Columbus Circle'dan ayrıldığımızda, domateslerim birkaç çift üzerinde metre yuvarlanmıştı, salatam birisi arasındaydı ve ben olduğundan daha sinirliydim.

Koluma nazik bir dokunuş beni kendimden çıkardı. Yakınlarda oturan genç bir anneydi. Ona kucağında yürümeye başlayan çocuk dedi ve sonra önündeki yeni boş bebek arabasını başını salladı.

Oradan, bebek arabası bir karpuz, iki kavun ve üç torba ile sebzeleri sular altında bıraktığında esnek bir sessizlik içinde kasabaya seyahat ettik.

google