Fenerbahçe’de Serdar Dursun, Zajc ve Rossi Açıklama Yaptı

senbilirsin

New member
AJANSSPOR HABER

Spor Toto Üstün Lig’in 35. haftasında Fenerbahçe, Kadıköy’de Gaziantep FK ile karşı karşıya geldi. Sarı-Lacivertliler maçı 3-2 kazanarak, galibiyet serisine devam etti. Çabanın akabinde Serdar Dursun, Miha Zajc ve Diego Rossi açıklamalarda bulundu.

Serdar Dursun: “Yeri kazdılar”

Müsabakanın akabinde kameralar karşısına geçen Serdar Dursun şunları söylemiş oldu: “Çok güç maç olacağını biliyorduk. birinci 15-20 dakika düzgün pres yaptık ve oyuna âlâ başladık. İkinci yarı kötü başlamadık. Penaltıyı kaçırdık orada bir olay oldu yeri kazdılar. Bende üst gidince şaşırdım âlâ ki kaçtı diyelim daha sonrasında golü bulduk.”

“Serimize devam ettiğimiz için fazlaca memnunum. Rakip kadro %100 emindi penaltı yok diye. 4-5 dakika olay oldu. bu biçimde hareketlere gerek yok. Sonuçta bu biçimde de yenildiler. Yeri kazdılar ve tahminen kaçırmam için etken oldu. Kaçan penaltıyı telafi etmeyi başardım.”

Zajc: “En uygun yılımı geçiriyorum”

Miha Zajc ise şöyle konuştu: “Bizler açısından harikulade maçtı. Maça âlâ başladık ve birinci yarıda attığımız gol haricinde goller bulabilirdik. Âlâ savaştık ve kusursuz bir galibiyet elde ettik. En güzel yılımı geçiriyorum ve keyif alıyorum. Kadro olarak ve ferdi olarak oynadığım oyundan keyif alıyorum.”

“Çok sıkı çalışıyorum, bütün yıl boyunca çalışmalarımdan kararınu aldığım için memnunum. Bugün değerli olan ise galip gelmekti. Bizler uygun oyunculardan heyeti bir ekibiz. Bu ekipte herkes oynadığı vakit en güzelini ortaya koyuyor. Crespo için üzgünüm. Bugün Gustavo oynadı. Kusursuz performans sergiledi ve kadro için ne kadar değerli bir oyuncu olduğunu gösterdi.”

Rossi: “Nazım bana pas attı ve golü bulduk”

Diego Rossi ise “Rakibimizin defans gerisinde boşluklar bıraktığını biliyorduk ve Nazım’da bana pas attı ve golü bulduk. Tahlillerde gördük, bize gösterildi ve defans gerisinden golü bulduk.” tabirlerini kullandı.