Beşiktaşlı Valentin Rosier’den Galatasaray itirafı

senbilirsin

New member
AJANSSPOR HABER

Beşiktaş’ın 26 yaşındaki sağ bek oyuncusu Valentin Rosier, bir devir ismini Galatasaray ile anılması hakkında açıklamalarda bulundu. İşte Rosier’in açıklamaları…

”Başka bir gruba transfer olmayı düşünmedim”

Valentin Rosier, Fransız basınından Foot Mercato’ya açıklamalarda bulundu. 26 yaşındaki sağ bek, isminin bir devir Galatasaray ile anılmasına dair gelen sorulara karşılık verdi. Rosier, “O yıl lig şampiyonu olduk ve epey âlâ bir dönemi geride bıraktık. Atmosfer çılgındı, tüm grup arkadaşlarım içinde epey düzgün bir anlayış vardı, arkadaş edindim, kardeş olduk. Şampiyon olduğumuz ve Şampiyonlar Ligi’nde oynayacağımız için atmosfer, kalma dileğimi doğruladı. Öteki bir ekibe transfer olmayı düşünmedim. Kimi konuşmalar oldu fakat iş asla resmiyete dökülmedi. daha sonrasında Beşiktaş ısrarcı davrandı ve benim istediğim oldu.” dedi.

”Taraftarlar ve ben biraz aynıyız”

Taraftar hakkında açıklamalarda bulunan Rosier, “Taraftarlar en başından beri bunu gördü, ben berbat durumda olan, epeyce rahat ve yapabileceklerimde fazlaca özgür bir tanesiydim. Bunu yapan öbür insanların birebir biçimde reaksiyon verdiklerinden emin değilim. daha sonrasında oynadığım kulüp için savaşan biriyim, onlar da bunu hissediyor. Taraftarlar ve ben biraz birebiriz, ikimiz de deliyiz ve her şeyi kulüp için yapıyoruz, bu da âlâ anlaştığımız manasına geliyor” yorumunu yaptı.