Beşiktaş’ın Transfer Listesindeki Alexandre Lacazette Açıklama Yaptı

senbilirsin

New member
Spor Toto Harika Lig’de bu dönem belirlenen gayenin altında kalan Beşiktaş, gol yollarındaki problemlerini bir forvet transferi ile çözmek istiyor. Kara Kartal, Premier Lig gruplarından Arsenal ile ayrılık etabındaki Alexandre Lacazette’i transfer listesine almıştı. Fransız oyuncu geleceği hakkında açıklamalarda bulundu.

“Lyon’u geri çevirecek halim yok”

Arsenal ile mukavelesi dönem sonu bitecek olan Alexandre Lacazette, Fransa’da Canal Plus’a açıklama yaptı. Yıldız oyuncu, şu sözleri kullandı: “Birfazlaca kulüple görüşme halindeyim. Tekliflere açığım. Ayrıldığım günden bu yana Lyon ile olan bağlarımı hiç kesmedim. Yılda 1-2 defa sıhhat grubunu görmek ismine kulübe uğramaya çalışıyorum zira epeyce yakınız. Lyon benim boşta olduğumu öğrendiğinde görüşmek isteyecektir, onları geri çevirecek halim yok.”

“Şampiyonlar Ligi’nde oynamayalı uzun vakit oldu”

Olympique Lyon’un eski golcüsü Alexandre Lacazette, Şampiyonlar Ligi’nde oynamak istediğini de kelamlarına ekledi. Lacazette, “Avrupa’da oynamaya devam etmek istiyorum. Şampiyonlar Ligi’nde oynamayalı uzun vakit oldu ki bunu özlüyorum” biçiminde konuştu.

Lacazette’in bu sezonki performansı

Olympique Lyon altyapısında futbola başlayan Alexandre Lacazette, 2017 yılında 53 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Arsenal’e transfer oldu. Premier Lig kadrosu ile bu dönem 31 müsabakada nazaranv alan Fransız yıldız, 6 kere rakip fileleri havalandırırken, 8 sefer da ekip arkadaşlarına gol pası vermeyi başardı.